Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Στη Μυτιλήνη το καταμαράν από τη Σμύρνη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Κατέπλευσε πριν από λίγο στο λιμάνι της Μυτιλήνης κάνοντας το πρώτο του ταξίδι στην περιοχή μας το ταχύπλοο τύπου καταμαράν της ναυτικής εταιρείας του δήμου Σμύρνης που έφτασε σήμερα στη Μυτιλήνη για να περάσει από επιθεώρηση εν όψει της έναρξης των δρομολογίων από 17 Ιουνίου.

Με το ταχύπλοο έφτασε στη Μυτιλήνη ο Διευθύνων Σύμβουλος της ναυτικής εταιρείας του δήμου Σμύρνης τον οποίο υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κώστας Παπαδόπουλος και ο εκπρόσωπος του πρακτορείου Φώτης tours Fatih Avdan που είναι και ο κεντρικός πράκτορας. Αναμένεται να ακολουθήσει σύσκεψη στο Λιμενικό Ταμείο στην οποία εκτός από τους τουριστικούς πράκτορες θα παραστεί και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και στο Επιμελητήριο με τη διοίκηση του επιχειρηματικού φορέα.

Το καταμαράν του δήμου Σμύρνης αναμένεται να αναχωρήσει περίπου στις 4:00 το απόγευμα σήμερα και θα επανέλθει την Παρασκευή 17 Ιουνίου μεταφέροντας Τούρκους τουρίστες. Δεν θα επιστρέψει όμως αυθημερόν στη Σμύρνη με Λέσβιους τουρίστες αλλά θα παραμείνει εδώ το Σαββατο 18 Ιουνίου ώστε να παραλάβει την Κυριακή τους τούρκους και να αποπλεύσει για τη Σμύρνη.

Κανονικά τα δρομολόγια θα είναι δύο, κάθε Παρασκευή θα φέρνει επιβάτες από Σμύρνη και θα παραλαμβάνει επιβάτες από τη Λέσβο αναχωρώντας για Σμύρνη και το ίδιο θα γίνεται και την Κυριακή, ακόμα όμως είναι νωρίς καθώς όπως μας είπε ο κεντρικός πράκτορας μένουν πολλά να διευθετηθούν εντός του Ιουνίου.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις