Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Στις 17 Αυγούστου ο Γιάννης Πλούταρχος στη Μυτιλήνη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο γήπεδο Μυτιλήνης στις 17 Αυγούστου, καθώς όπως φαίνεται διευθετηθηκαν όποια ζητήματα υπήρχαν με τον χώρο. Την ανακοίνωση έκανε νωρίτερα ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, ο οποίος συνάντησε τον δημοφιλή και αγαπητό τραγουδιστή στο γραφείο του, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένη Χατζηγιάννη, αλλά και του Περοεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννη Μουτζούρη.

Η ξαφνική παρουσία του ερμηνευτή Γιάννη Πλούταρχου στη Μυτιλήνη ώστε να ανακοινώσει ο ίδιος μαζί με το Δήμαρχο κ. Κύτελη και τον κύριο Χατζηγιάννη ότι θα γίνει η συναυλία, όπως ήταν επόμενο εξέπληξε, από την άλλη όμως δείχνει και την κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής προς αντιστροφή του κλίματος καθώς η συναυλία του Πλούταρχου είναι μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις του φετινού Λεσβιακού Καλοκαιριού

«Κάποιοι βιάστηκαν να ανακοινώσουν την ακύρωση των συναυλιών, για δικούς τους λόγους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, επισημαινοντας πως γίνονται προσπάθειες και για τις υπόλοιπες συναυλίες, των οποίων η αναβολή είχε ανακοινωθεί πριν λίγες μέρες.

Περισσότερα στο αυριανό φύλλο των Νέων της Λέσβου.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img