Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

ΣΤΙΒΟΣ: Έπεσε η αυλαία των διασυλλογικών αγώνων από τον ΣΕΓΑΣ Λέσβου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Το Σάββατο 4 Ιουνίου διεξήχθη από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου σε δύο ομίλους, ο Γ΄ Διασυλλογικός Αγώνας Κ14 (Αγοριών-Κοριτσιών) «ΡΙΠΤΙΚΟΥ ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ» όπου συμμετείχαν αθλητές-τριες γεννηθέντες/γεννηθείσες τα έτη 2009 και 2010.

-Για τον όμιλο σωματείων της Λήμνου οι αγώνες έγιναν στο Δημοτικό Γήπεδο Κοντοπουλίου, λόγω του ότι έχουν ξεκινήσει από τον Δήμο οι εργασίες «Εκσυγχρονισμού-βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Μύρινας», όπου θα φιλοξενηθούν οι «33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου»  τον προσεχή Οκτώβρη. 

-Για τον όμιλο των σωματείων της Λέσβου οι αγώνες έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.  

Με την διεξαγωγή των παραπάνω αγώνων η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου έκλεισε τον κύκλο των Διασυλλογικών της Αγώνων έτους 2022 και ξεκινά να προετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση των Περιφερειακών Αγώνων, που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με την συνεργασία και οικονομική υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με την επωνυμία  Ε΄ Αθλητική και Πολιτιστική συνάντηση νέων βορείου Αιγαίου. 

Με την ευκαιρία ο ΣΕΓΑΣ Λέσβου ευχαριστεί θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που  συνεργάστηκαν και συνέβαλλαν τα μέγιστα, ο καθένας από την μεριά  του, σε Λήμνο και Λέσβο, για την άρτια διεξαγωγή των Διασυλλογικών Αγώνων της Ένωσης, έτους 2022. 

Επίσης συγχαίρει τα σωματεία και τους προπονητές για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, η οποία φάνηκε μέσα από τα αποτελέσματα που έφεραν, παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες προετοιμασίας τους  που, όπως όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε, αφορούν τις αναξιοπρεπείς αθλητικές εγκαταστάσεις-αθλητικό υλικό. 

Συγχαίρει τους αθλητές και αθλήτριες  που συμμετείχαν σε όλους τους αγώνες και προσπάθησαν για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και τους εύχεται καλή επιτυχία για την συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, που είναι τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Ευχή όλων είναι να τελειώσουν επιτέλους τα προγραμματισμένα έργα στα στάδια της Λέσβου (Καλλονής και Μυτιλήνης) και στη Λήμνο (Μύρινας) για να έχουν οι αθλητές  του κλασικού αθλητισμού «τα σπίτια» που τους αρμόζουν για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις