Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΣΤΙΒΟΣ: Με τη συμμετοχή αθλητών από Λέσβο και Λήμνο διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο «Σκαμνιές» στην Πηγή Τρικάλων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος για τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Κ23, Κ20, Κ18 και Κ16 με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών-τριών από τους συλλόγους της χώρας.

Μία ημέρα γεμάτη αθλητική δράση και έντονο συναγωνισμό κατά την οποία οι αθλητές, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου συμμετείχαν τα σωματεία: ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΜΗΘΥΜΝΑΣ, ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΑΣ και ΑΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ.

Τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές και οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν, τους οποίους και συγχαίρει στην ανακοίνωσή της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου για την προσπάθειά τους, όπως τους προπονητές – σωματεία, ήταν:

  • Στα 8 χλμ. Γυναικών – 21η η Σταυρούλα Δρακοπούλου του ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ Μήθυμνας με επίδοση 31:27
  • Στα 2 χλμ. Κ16 – Γυναικών – συμμετείχαν οι αθλήτριες του ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ Μήθυμνας: 22η η Γαρουφαλλιά Χιωτέλλη με επίδοση 7.16 και 93η η Ελευθερία Χιωτέλλη με 8:09
  • Στα 3 χλμ. Κ18 Γυναικών – η αθλήτρια της ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗΣ Μυτιλήνης, Στέλλα-Νεφέλη Κυριάκου 52η με επίδοση 12:03, ενώ 58ος με επίδοση 10:41 στα 3 χλμ. Κ16 Αγοριών ο Φίλιππος Γεραγωτέλλης επίσης της Αθλοκίνησης.
  • Στα 4 χλμ. Κ18 Ανδρών – 73ος ο Ερημάκης – Γεώργιος Λεβογιάννης του ΑΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑ Λήμνου με επίδοση 14:11.

Σημειώνεται ότι η Μαρία Κάσσου λόγω ενός τραυματισμού που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

spot_img

More articles

spot_img