Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

ΣΤΙΒΟΣ: Τα αποτελέσματα του Δ΄ Διασυλλογικού αγώνα Κ14 για τον όμιλο σωματείων της Λήμνου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου πραγματοποιήθηκε, στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας, την Κυριακή 12/11/2023, ο Δ΄ Διασυλλογικός Αγώνας Κ14 Αγοριών-Κοριτσιών «Ατομικών Αγωνισμάτων» για τον όμιλο σωματείων της Λήμνου, με τον οποίο έκλεισαν σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ένωσης και οι διοργανώσεις των Διασυλλογικών της Αγώνων έτους 2023.

Με την ευκαιρία της λήξης των Διασυλλογικών Αγώνων έτους 2023, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου ευχαριστεί, όλους όσοι συνεργάστηκαν, ο καθένας από τη μεριά του και συνέβαλαν με τον τρόπο τους τα μέγιστα στην πραγματοποίηση και επιτυχία των διοργανώσεων στη Λήμνο και στη Λέσβο:

Την Γ.Γ. Αιγαίου & Ν.Π., το τμήμα Αθλητισμού Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, τον Δήμο Λήμνου και τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου, το Ν.Π. Αθλητισμού Δήμου Μυτιλήνης, τον Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου, τους χορηγούς, εθελοντές, το ΕΚΑΒ, γιατρούς και όλους τους εμπλεκόμενους και εύχεται η αγαστή συνεργασία να συνεχιστεί για την πρόοδο και ανάπτυξη του Κλασικού Αθλητισμού των νησιών μας.

Συγχαίρει τους αθλητές-τριες για την προσπάθεια – συμμετοχή τους, τους προπονητές, σωματεία της και εύχεται η νέα αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα να τους φέρει τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img