Στο δίκτυο ακαδημιών RUSH LESVOS, Αιολικός και Αναγέννηση Γέρας!

Ο Αιολικός και η Αναγέννηση Γέρας εντάχθηκαν στο Δίκτυο ακαδημιών ποδοσφαίρου RUSH LESVOS, που δραστηριοποιείται φέτος στο νησί της Λέσβου και ανήκει στο μεγαλύτερο δίκτυο ακαδημιών στον κόσμο, το RUSH SOCCER.

Οι προαναφερόμενες ακαδημίες άνοιξαν τις πύλες τους την Τρίτη με την Γέρα, ενώ σήμερα ξεκινάει και ο Αιολικός. Στόχος είναι να γίνουν ο απόλυτος ποδοσφαιρικός προορισμός για κάθε παιδί που θέλει να μάθει τα μυστικά του βασιλιά των σπορ, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Αγόρια και κορίτσια ηλικιών από 4 έως 16 ετών (2016-2005), σε γκρουπ ανά δύο έτη, θα εκπαιδευτούν με βάση τα χαρακτηριστικά της κάθε ηλικίας από έμπειρους, καταξιωμένους, αλλά και από νέους και φιλόδοξους προπονητές.

Οι ακαδημίες θα έχουν την υποστήριξη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου της πρώτης ομάδας (προπονητή, προπονητή φυσικής κατάστασης και φυσικοθεραπευτή), αλλά και συνεργασία με διατροφολόγο και αθλητικό ψυχολόγο, για την καλύτερη ενημέρωση παιδιών και γονέων. Στόχος του φιλόδοξου προγράμματος είναι η εκπαίδευση και ανάδειξη αθλητών, οι οποίοι αφού στελεχώσουν τα τμήματα των ακαδημιών, θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣ Λέσβου και σε τουρνουά εντός και εκτός νησιού. 

Στην συνέχεια θα μεταπηδήσουν σε αγωνιστικό επίπεδο στις συνεργαζόμενες ομάδες, προκειμένου οι καλύτεροι/ες από αυτούς/ές να παίξουν στην πρώτη ομάδα και σε ομάδες, εκτός νησιού και χώρας, με τις οποίες συνεργάζεται το δίκτυο ακαδημιών.

Να σημειωθεί πως οι προπονήσεις μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου θα είναι ελεύθερες για όσα παιδιά δεν είναι μέλη και επιθυμούν να ενταχθούν στην ακαδημία. Τέλος, θα διεξαχθούν και δοκιμαστικά για τις ηλικίες Κ16, Κ14 και Κ12 (ανακοίνωση σχετικά σύντομα).

-Δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής ΕΔΩ: https://bit.ly/30XE679

-Πληροφορίες 22510 54344 (γραφεία Αιολικού) και στις σελίδες www.aiolikos.gr /

www.rushnewengland.com

-Ακαδημία Αιολικού (έδρα Μυτιλήνη): Υπεύθυνος Βρονταράς Σπύρος 

-Ακαδημία Γέρας (γήπεδα Παππάδου και Σκοπέλου): Υπεύθυνος Παν. Αφαλωνιάτης.