Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΧΑΜΑΜ ΣΤΟΝ ΜΟΛΥΒΟ: Υπέροχο φαγητό και μαγευτική θέα!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Όχι μόνο το υπέροχο φαγητό, που εδώ και πολλά χρόνια έχει κερδίσει την προτίμηση πολλών και σταθερών πελατών του, αλλά και η μαγευτική θέα σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και χιλιοφωτογραφημένα σημεία της Λέσβου, προσφέρει το εστιατόριο Χαμάμ, που βρίσκεται στην αγορά του Μολύβου. Από φέτος λειτουργεί, μάλιστα, υπό νέα διεύθυνση, που όμως φρόντισε να μην αλλάξει ούτε το όνομα, που έχει χαραχθεί βαθιά στην καρδιά των τόσων πιστών πελατών, αλλά ούτε τις γεύσεις και όλα εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν την επίσκεψη στο εστιατόριο μια γαστρονομική εμπειρία!

«Δεν αλλάξαμε τίποτα απ’ όσα αγάπησαν όλοι αυτοί οι πελάτες που εδώ και χρόνια έρχονται στο εστιατόριο, απ’ όταν ακόμα βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο. Συνεχίζουμε με βάση την εξαιρετική δουλειά, που έκανε η προηγούμενη ιδιοκτήτρια, την έχουμε σαν κληρονομιά για να πάμε ακόμη πιο μπροστά και να κερδίσουμε ακόμα περισσότερους πιστούς φίλους!», μας λέει ο νέος ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Φάμπιαν Στρέιχ, γιος του πολύ αγαπητού στη Λέσβο Στέφεν, που εδώ και πολλά χρόνια έκανε τη Στύψη τόπο της καρδιάς του.

Μιλώντας για τα στοιχεία εκείνα, που κερδίζουν τους επισκέπτες του εστιατορίου, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα “κλασικά” πιάτα, που είναι ήδη γνωστά σε πολλά μέρη της Ελλάδας, όπως το κρασάτο χταπόδι με τη σάλτσα, τα οποία όμως ο Φάμπιαν και το προσωπικό του Χαμάμ προσεγγίζουν κάπως διαφορετικά και με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καταφέρνοντας να τα επανασυστήσουν σε όσους τα δοκιμάσουν. Πέραν αυτών, όμως, αν για κάτι μπορεί να υπερηφανεύεται το εστιατόριο είναι η σαλάτα Χαμάμ, που φέρει το όνομά του, και είναι πραγματικά μοναδική ως προς τα υλικά και τον τρόπο χρήσης τους σε όλη την περιοχή.

Εκτός από τις γεύσεις, όμως, μοναδική είναι και η θέα που προσφέρει το εστιατόριο Χαμάμ. Και αυτό αφού από το μπαλκόνι του μπορείτε να θαυμάσετε τον παραδοσιακό οικισμό του Μολύβου να απλώνεται μέχρι τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, με πιο χαρακτηριστική στιγμή βέβαια εκείνη που το χρυσαφί χρώμα του ηλιοβασιλέματος πλημμυρίζει το μαγευτικό τοπίο.

Το εστιατόριο Χαμάμ λειτουργεί καθημερινά (εκτός Τετάρτης) έως και το τέλος του Σεπτεμβρίου, ενώ κάθε Παρασκευή μπορείτε να απολαύσετε και όμορφη ελληνική παραδοσιακή μουσική από ένα τοπικό συγκρότημα, που παίζει στον χώρο! Από το φθινόπωρο θα μπορείτε και πάλι να το επισκεφτείτε τα Σαββατοκύριακα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση στο 2253 072286 και μέσω email στο [email protected].

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img