Στο «Γεώργιος Σκούφος» οι προπονήσεις του Αιολικού

O Αιολικός συνεχίζει την προετοιμασία του για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος εν όψει της επανέναρξης της Γ΄ Εθνικής, που έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου.

Οι προπονήσεις από αυτή την εβδομάδα διεξάγονται στο «Γεώργιος Σκούφος» υπό την επίβλεψη φυσικά του Δημήτρη Παπασπύρου και των συνεργατών του. Αρχικά οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο πέρασαν από τα απαραίτητα τεστ κορονοϊού τα οποία βγήκαν αρνητικά και έτσι οι προπονήσεις διεξάγονται κανονικά χωρίς προβλήματα. Ο τεχνικός των κυανόλευκων είναι στην ευχάριστη θέση να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, εκτός από την Φώτη Μπάρδο, ο οποίος είναι στρατευμένος στη Ρόδο και γίνεται προσπάθεια να τον φέρουν στο νησί, ενώ λίγες μέρες άδεια πήρε και ο Νέναντ Σρέσκοβιτς καθώς γέννησε η γυναίκα του. Κατά τα άλλα στον Αιολικό έχουν ενσωματωθεί  και τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα, οι Ραφαήλ Γιουκαρής και Ίλια Κόρνεφ, οι οποίοι θα ενισχύσουν το σύλλογο στην προσπάθεια που γίνεται για την άνοδο.

 

Στην τελική ευθεία του στόπερ…

Πρόθεση του Αιολικού είναι να αποκτήσει και ένα στόπερ που θα καλύψει το κενό του αποχωρήσαντα Δημήτρη Κοτσώνη. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος των κυανόλευκων Τζιμ Αντωνάκας, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα, για να βρει τον εκλεκτό για την θέση του κεντρικού αμυντικού που θα πλαισιώσει τους Μπάρκα, Κρητικό και Καλαμποκά. Το θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η τελευταία χειμερινή προσθήκη του Αιολικού.