Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Στον Αρχηγό Ροδόπουλος και Φτεριώτης για τα προβλήματα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


Με τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο, Κωνσταντίνο Σκούμα, είχαν συνάντηση ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου, Βασίλης Ροδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας, Θανάσης Φτεριώτης, παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστου Μαυραγάνη και του Οργανωτικού Γραμματέα Σπυρίδωνα Λιότσου

Οι συνδικαλιστές της αστυνομίας από τη Λέσβο αφού ευχήθηκαν καταρχάς στο νέο αρχηγό για τα δύσκολα καθήκοντα που ανέλαβε, τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα του αστυνομικού προσωπικού της Λέσβου. Ειδικότερα αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες Υπηρεσίες, κυρίως εξαιτίας της υποστελέχωσής τους, αλλά και λόγω των συνεχών μετακινήσεων του αστυνομικού προσωπικού από την Υπηρεσία τους για μέτρα τάξης και για την πλήρωση αναγκών άλλων Υπηρεσιών. Παράλληλα εξέφρασαν την ανησυχία τους για τον τρόπο λειτουργίας των περιφερειακών Αστυνομικών Τμημάτων την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς η στελέχωση των νεοϊδρυθέντων Α.Τ. Πολιχνίτου και Ερεσού – Αντίσσης με αστυνομικό προσωπικό από Αστυνομικά Τμήματα της Διεύθυνσης έχει δημιουργήσει πληθώρα προβλημάτων σε όλες τις Υπηρεσίες. 

Κατά τη συνάντηση ο κ. Ροδόπουλος και ο κ. Φτεριώτης συνεπικουρούμενοι και από τους συναδέλφους τους της Ομοσπονδίας ανέλυσαν τις ιδιαιτερότητες της Λέσβου (μεταναστευτικό, εδαφική αρμοδιότητα Αστυνομικών Τμημάτων κ.ά.), καταθέτοντας προτάσεις για την απεμπλοκή του αστυνομικού προσωπικού από σημαντικό αριθμό μέτρων τάξης, ημερήσιων διαθέσεων και ζήτησαν άμεση στελέχωση των νεοϊδρυθέντων Αστυνομικών Τμημάτων με προσωπικό από άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Από την πλευρά του ο Αρχηγός της αστυνομίας έδειξε να κατανοεί τα προβλήματα επαινώντας το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου για τις προσπάθειές του, κυρίως μπροστά στις αυξημένες ανάγκες του μεταναστευτικού και δήλωσε πως θα βρίσκεται δίπλα του και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις