Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Stop από Γενί Τζαμί έως Ισαύρων

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του πλακόστρωτου στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης, οι οποίες ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Χθες ολοκληρώθηκε το πρώτο κομμάτι και από σήμερα οι εργασίες θα μεταφερθούν στο τμήμα από την οδό Αδραμυτίου (Γενί Τζαμί) έως την οδό Ισαύρων (Φαρμακείο Νίκου Ευριπιώτη) για διάστημα έως 5 ημερών. Για τα υπόλοιπα τμήματα, και ειδικότερα από την οδό Ισαύρων έως την οδό Πιττακού και από την οδό Πιττακού έως τα Κεντρικά Λύκεια θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι εργασίες θα διακοπούν για λίγες ημέρες την ερχόμενη εβδομάδα, λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου και των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται στην Ερμού.

Θυμίζουμε πως με απόφαση της Δημοτικής Αρχής ξεκίνησαν οι εργασίες αποξήλωσης του πλακόστρωτου και επανατοποθέτηση στα σημεία που παρουσιάζουν φθορές με τις υφιστάμενες πλάκες ή με νέες όμοιες με τις υφιστάμενες όπου απαιτηθεί. Κατά τις εργασίες, κάθε τμήμα που ανακοινώνεται είναι κλειστό για όλα τα τροχοφόρα εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας κλπ.), καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Η κυκλοφορία των τροχοφόρων θα γίνεται από παρόδιες οδούς στα τμήματα που επιτρέπεται η κίνηση οχημάτων.

Οι πεζοί μπορούν να κυκλοφορούν κατά την εκτέλεση των εργασιών από οριοθετημένους διαδρόμους που υπάρχουν με ευθύνη του αναδόχου. Επιπλέον, τα  οχήματα και οι πεζοί  ενημερώνονται με πληροφοριακές πινακίδες τόσο για την εκτέλεση έργων όσο και για το τμήμα της οδού που θα παραμένει κλειστό με ευθύνη και υποχρέωση του αναδόχου.

spot_img

More articles

spot_img