Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

SUPER LEAGUE 2: Έπιασε τόπο το εξώδικο της διοργανώτριας αρχής προς την ΕΡΤ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Δεν πέρασε στο… ντούκου το εξώδικο που απέστειλε η Super League 2 στην ΕΡΤ τις προηγούμενες μέρες για το τηλεοπτικό αδιέξοδο. Η διοργανώτρια υπερασπιζόμενη τα δικαιώματά της έριξε στο τραπέζι το χαρτί της τριετούς σύμβασης που προβλέπεται βάσει νόμου, ενώ αξιώνει και το περσινό μπόνους κατάταξης, ύψους 600.000 ευρώ, που δεν έχει δοθεί και θα κινηθεί νομικά ώστε να τo διεκδικήσει.

Η κίνηση αυτή έφερε κινητικότητα στο κρατικό κανάλι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν επαφές αλλά και συζητήσεις τόσο εντός της ΕΡΤ όσο κι από υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο τηλεοπτικό θέμα, το οποίο αποτελεί κομβικό ζήτημα για τη βιωσιμότητα της κατηγορίας, αφού όλα δείχνουν ότι το εξώδικο δεν έπεσε στο κενό. Ένα άλλο θέμα το οποίο ασφαλώς και θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο είναι και το γεγονός ότι την τρέχουσα σεζόν δεν υπάρχει καμία αναφορά για ύποπτο παιχνίδι στην Super League 2.

Η ενημέρωση της Sportradar και της ΕΠΑΘΛΑ έως και τώρα για τα παιχνίδια είναι «λευκή». Με άλλα λόγια έχουν διεξαχθεί πάνω από 70 παιχνίδια και δεν προκύπτει κόκκινος συναγερμός, δείγμα της προσπάθειας που γίνεται να καθαρίσει η κατηγορία και να αναβαθμίσει το προϊόν της.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img