Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

SUPER LEAGUE 2: Ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι, Ηρακλής – Λεβαδειακός

Ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η 7η αγωνιστική στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο. 

Η αυλαία θα ανοίξει αύριο Σάββατο με το ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Λιβαδειάς θα επιδιώξει να πάρει άλλη μια νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της στην μάχη του τίτλου. Ακόμη την ίδια μέρα θα παίξουν ο ΠΑΟΚ Β΄ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία πήρε πίσω τους πέντε βαθμούς που είχε χάσει για τη μη παρουσία της στο γήπεδο, στον αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας με τον Αιολικό. 

Η 7η αγωνιστική θα συνεχιστεί την Κυριακή με τον Καμπανιακό και τον Απόλλωνα Πόντου να θέλουν τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, προκειμένου να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Επίσης με ενδιαφέρον αναμένεται να διεξαχθεί η συνάντηση της Κοζάνης με την ΑΕΛ, δυο ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει και το παιχνίδι της ΑΕΚ Β΄ με την Νίκη Βόλου. Ρεπό έχουν ο Αιολικός και ο Μακεδονικός, που αύριο Σάββατο, στις 15:30, θα παίξουν μεταξύ τους σε φιλικό παιχνίδι, έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχουν την επόμενη αγωνιστική.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο

Σάββατο, 15:00

  • Ηρακλής – Λεβαδειακός
  • ΠΑΟΚ Β΄ – Αν/ση Καρδίτσας

Κυριακή, 15:00

  • ΑΕΚ Β΄ – Νίκη Βόλου
  • Καμπανιακός – Απόλλων Πόντου
  • Κοζάνη – ΑΕΛ
  • Ρεπό: Αιολικός, Μακεδονικός
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img