Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Σε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης καλεί και φέτος τους εργαζόμενους και συνταξιούχους το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, σε συνεργασία με την Παλλεσβιακή Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας επιδιώκεται η στήριξη των λαϊκών οικογενειών τις γιορτές των Χριστουγέννων, που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα και να ανταποκριθούν ακόμη και στα βασικά για την επιβίωσή τους.

Όπως τονίζει το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λέσβου: «Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, με ολομέτωπη επίθεση σε κάθε πτυχή της ζωής μας και η λαϊκή οικογένεια δοκιμάζεται σκληρά από την ανεργία, τη μείωση μισθών, από το κύμα ανατιμήσεων και ακρίβειας, τις υπέρογκες

αυξήσεις σε καύσιμα και ρεύμα, που τσακίζουν το εισόδημά της. Εκφράζουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στους συναδέλφους εργαζόμενους, ανέργους που έχουν βρεθεί χωρίς δουλειά και εισόδημα, τους χαμηλοσυνταξιούχους, που έχουν ανάγκη και χρειάζονται υλική βοήθεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας, δίνοντας το χέρι για να παλέψουμε μαζί για τη ζωή και τα δικαιώματά μας. Η δύναμή μας βρίσκεται στην ταξική αλληλεγγύη, στην οργάνωση και στον αγώνα, στον δρόμο της διεκδίκησης και της ανατροπής».

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καλεί και τους επαγγελματίες του νησιού να βοηθήσουν έμπρακτα σ’ αυτή την προσπάθεια, συνεισφέροντας στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλατα εβαπορέ, λάδι, αλεύρι, φρυγανιές, μπισκότα, αλεύρι, καφέ, τσάι, ζάχαρη,) και είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, απορρυπαντικά κ.λπ.) στα γραφεία του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (οδός Δαβάκη και Βαλαωρίτου) καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί έως 1.30 το μεσημέρι.

spot_img
- Advertisement -

More articles