Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Σύγκρoυση και ανατροπή αυτοκινήτων στη Μυτιλήνη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Δεν έχουν τέλος τα σοβαρά τροχαία ατυχήματα φέτος το καλοκαίρι ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα  στη Λέσβο, καθώς μετά το δυστύχημα της Κυριακής στην Ερεσό και τα τροχαία που ακολούθησαν σε διάφορες περιοχές της Λέσβου, σήμερα το πρωί σημειώθηκε άλλο ένα σοβαρό τροχαίο στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων της οικογένειας Βουνάτσου πριν το ξενοδοχείο Silver Bay στην Παγανή. Στο τροχαίο εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα οι οδηγοί των οποίων συγκρούστηκαν μεταξύ τους και οι οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 06:00 σήμερα το πρωί και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα δύο αυτοκίνητα είχαν την ίδια κατεύθυνση προς Μυτιλήνη όταν το ένα επιχείρησε στροφή σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες περαστικών προς το πρατήριο καυσίμων ενώ το αυτοκίνητο που ακολουθούσε διενεργούσε προσπέραση.

Τα παραπάνω τα οποία μεταφέρουμε με επιφύλαξη – επαναλαμβάνουμε ότι -βασίζονται σε μαρτυρίες περαστικών, καθώς αρμόδια για τη διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος είναι η Τροχαία Μυτιλήνης η οποία μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζει την έρευνα της.

- Advertisement -

More articles

spot_img