Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Σύλληψη αστυνομικού για ασέλγεια

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Σοκ έχει προκαλέσει στους κόλπους της τοπικής αστυνομίας η ανακοίνωση της σύλληψης αστυνομικού για ασέλγεια με την ιδιότητα του στον αθλητικό χώρο, καθώς αυτή η υπόθεση την οποία διερευνά η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας και η είδηση που κάνει το γύρο της Ελλάδας εδώ και λίγες ώρες, φέρεται να αφορά στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου και μάλιστα ένα πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας που δεν έχει απασχολήσει ουδέποτε στο παρελθόν ούτε έχει δώσει αφορμές για σχόλια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας, ο αστυνομικός, φέρεται να εμπλέκεται με την ιδιότητά του ως προπονητής αθλήματος και να κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Συμφώνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης και των γονέων αυτής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, προέβη τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022 σε κατ΄επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη ενώ τουλάχιστον από τον Μάιο του 2022, κάνοντας χρήση προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογή επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή ενώ επιπλέον κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο ανωτέρω είχε προβεί σε άσεμνες χειρονομίες (θωπεία) σε βάρος ακόμη μίας ανήλικης.

Ακολούθησαν έρευνες στην οικία και σε οχήματά του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.).

 

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img