Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Συνδρομή Μουτζούρη στο έργο της ανάπλασης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το έργο της ανάπλασης της Προκυμαίας και ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία των συνεργείων για τις πρώτες εργασίες. Χθες, ο Κώστας Μουτζούρης συναντήθηκε με τον ανάδοχο του έργου, Αλέξανδρο Μεταξά, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατή Τζιμή, στο πλαίσιο της προοπτικής καλής  συνεργασίας και συνένωσης δυνάμεων ώστε να ολοκληρωθεί το γρηγορότερο δυνατόν. 

Ο κ. Τζιμής ζήτησε τη συμβολή του Περιφερειάρχη με την ακαδημαϊκή του ιδιότητα ως Πολιτικού Μηχανικού Ακτομηχανικής και Λιμενικών Έργων στο κατασκευαστικό κομμάτι του έργου, καθώς και την συνεισφορά του στην γρήγορη και έγκαιρη ολοκλήρωση των διαδικασιών καταβολής των χρημάτων που θα απαιτηθούν.  Ο Κ. Μουτζούρης δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλει τα μέγιστα σε όλη τη διάρκεια υλοποίησης του έργου, τόσο στην επίσπευση των διαδικασιών αποπληρωμής, όσο και με τις γνώσεις του στον κατασκευαστικό τομέα, για την άρτια και γρήγορη αποπεράτωση. 

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που το έργο της Ανάπλασης της Προκυμαίας και της Πλατείας Σαπφούς ξεκινά σύντομα με υλοποίηση του Δήμου και χρηματοδότηση της Περιφέρειας. Εύχομαι να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα και σύντομα οι πολίτες και επισκέπτες της Λέσβου να απολαμβάνουν την αναβαθμισμένη Προκυμαία που αξίζει στη Λέσβο».

spot_img
- Advertisement -

More articles