Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται η «κούρσα» των Πανελληνίων

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε χθες η δεύτερη ημέρα εξέτασης για τα ΓΕΛ στην Λέσβο, με τους υποψηφίους να παραλαμβάνουν τα θέματα στις 9:05 το πρωί και με διάρκεια εξέτασης τρεις ώρες, δηλαδή μέχρι τις 12:05 το μεσημέρι. 

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν στα Αρχαία Ελληνικά, οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής εξετάστηκαν στα Μαθηματικά και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού των Σπουδών Υγείας εξετάστηκαν στη Βιολογία.

Επιπλέον, σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα αρχίσουν τις εξετάσεις των μαθημάτων ειδικότητας. Πιο συγκεκριμένα, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Οι επόμενες μέρες 

Αύριο Πέμπτη 8 Ιουνίου την «σκυτάλη» παίρνουν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, οι οποίοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), στην Χημεία (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στην Πληροφορική (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής). 

Η εβδομάδα των Πανελλαδικών ‘’κλείνει’’ με τα ΕΠΑΛ, οπότε την Παρασκευή 9 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα ειδικότητας: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στην Ναυτιλία – Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης. 

Ακολούθως το Σάββατο 10 Ιουνίου τα εξεταζόμενα μαθήματα ειδικότητας είναι Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανών.

spot_img

More articles

spot_img