Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Συνωστίζονται να φωτογραφηθούν… για μία γεώτρηση!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με δελτίο Τύπου, που έδωσε χθες το απόγευμα στη δημοσιότητα το γραφείο του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολο Αλατζά, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δημήτρη Ακριώτη και τον ειδικό σύμβουλο Μιχάλη Ταμβακέλλη, παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Γιώργου Δημόπουλου, επισκέφτηκαν σήμερα 28/09/2021 την περιοχή Λιγαρίδια Αγ. Παρασκευής. Στο σημείο η Περιφέρεια ολοκλήρωσε γεώτρηση (η οποία έχει ξεκινήσει το 2016 επί Δήμου Λέσβου) στα πλαίσια του προγράμματος ερευνητικών γεωτρήσεων που πραγματοποιεί σε διάφορες περιοχές της Λέσβου. Η γεώτρηση αυτή θα παραχωρηθεί στον Δήμο Δυτικής Λέσβου, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες άρδευσης των κτηνοτρόφων της Αγ. Παρασκευής», σημειώνει το δελτίο Τύπου.

Ας μας συμπαθάνε από την Περιφέρεια, αλλά τέτοιος συνωστισμός μπροστά στον φωτογραφικό φακό για να τους απαθανατίσει για το «κατόπιν ενεργειών τους» για μία γεώτρηση, όσο σημαντική και αν είναι για τους κτηνοτρόφους της περιοχής, είναι υπερβολικός!  Σε μία εποχή που άλλες Περιφέρειες της χώρας μας αναπτύσσονται αλματωδώς, εδώ στο Βόρειο Αιγαίο οι τοπικοί μας άρχοντες φωτογραφίζονται μπροστά στις γεωτρήσεις, δηλαδή στην στοιχειώδη διαχείριση της καθημερινότητας των πολιτών και εν προκειμένω των κτηνοτρόφων!

Λίγη αίσθηση του μέτρου δεν θα έβλαπτε και για τις φωτογραφίσεις και για τα δελτία Τύπου!

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img