Τ. Μπαλής: «Οι ”πόρτες” του ΝΟΜ θα είναι πάντα ανοιχτές για τον κ. Ζαχαρίου»

Ο Τάσος Μπαλής απάντησε στο χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας μας και στα όσα ειπώθηκαν από τον τέως πια πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, Μαρίνο Ζαχαρίου, περί αλλαγής των κλειδαριών στις εγκαταστάσεις του ΝΟΜ και αποκλεισμού του από τον Όμιλο.

Ο κ. Μπαλής διευκρινίζει στην απάντησή του πως η ενέργεια αυτή ουδεμία σχέση έχει με αποκλεισμό του τέως Προέδρου και ιστορικού προπονητή Μ. Ζαχαρίου από τις εγκαταστάσεις του ΝΟΜ. Μάλιστα ο ίδιος τονίζει πως οι πόρτες του Ομίλου θα είναι πάντα ανοιχτές για τον Μαρίνο Ζαχαρίου και για όποιον θέλει να προσφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση από τον Τάσο Μπαλή αναφέρει:

«Σε συνέχεια του δημοσιεύματός σας για την παραίτηση του κ. Μ. Ζαχαρίου από την προεδρία του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης θα ήθελα να αποκαταστήσω την αλήθεια  που αφορά στο πρόσωπό μου, όπως και την αλλαγή της κλειδαριάς των εγκαταστάσεων.

Μετά από υποψίες μας για παραβίαση των εγκαταστάσεων του ΝΟΜ και ειδικά σε μια εποχή που είναι κλειστός λόγω Covid, το Δ.Σ. του ΝΟΜ αποφάσισε την ενίσχυση της προστασίας του Ομίλου, με καλής ποιότητας λουκέτο, όπως και τοποθέτηση καμερών ασφαλείας. Προφανώς η ενέργεια αυτή ουδεμία σχέση έχει με αποκλεισμό του τέως Προέδρου και ιστορικού προπονητή κ. Μ. Ζαχαρίου από τις εγκαταστάσεις του ΝΟΜ. Δεν θα είχε κανένα νόημα άλλωστε, αφού από όσα γνωρίζαμε, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του ιδίου, διανύει περίοδο ανάρρωσης και είναι κλινήρης στο σπίτι του.

Για το καλό των παιδιών μας και του αθλήματος σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε ας μην δημιουργούμε εντυπώσεις και τοξικότητα χωρίς λόγο.

Σε κάθε περίπτωση σεβόμαστε και τιμούμε την μεγάλη διαδρομή του κ. Ζαχαρίου, αλλά και όλων όσων έχουν προσφέρει στον ιστορικό αυτό Σύλλογο. Θα έχουμε πάντα τις «πόρτες ανοιχτές» σε εκείνον, αλλά και σε όσους θέλουν να προσφέρουν. Δεν περισσεύει κανείς. Προσωπικά εύχομαι «σιδερένιος» στον κύριο Μαρίνο και να σταθεί ξανά δυνατός στα πόδια του».