Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Τα κεφάλια… μέσα!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Και του χρόνου…

*** Αυτό ήτανεεεεεε. Και μετά τις κατανυκτικές (λόγω Πάσχα), ειδήσεις, λειτουργίες και έργα, πέσανε πάλι με τα μούτρα κυρίως τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, στο πολιτικό καρακατσουλιό και στην ατυχηματολογία (κροτίδες-ατυχήματα-πνιγμοί-δολοφονίες κλπ.-κλπ.)… Κι ό,τι άλλο που σε κάνει να λες: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ!!!

*** Άλλο πάλι και τούτο. Είναι δυνατόν, Κυριακή του ΠΑΣΧΑ, να είναι κλειστά τα μαγαζιά; Κι εμείς πότε θα ψωνίσουμε; Ε; Μου λέτε;

*** Πού να το φανταζότανε ο φίλος μου ο Στέλιος ότι θα τσούγκριζε  το Πάσχα αυγά από μπαμπακόπιτα; Πήγε σε σπίτι φίλων του, κι αυτοί ήταν Vegetarians!!!!! Άντε Στελάκο μου και του χρόνου να ξαναπάς στα φιλαράκια σου, και θα σουβλίστε τσιπούρες, σκαθάρια και χάνους!!!!!!!! 

*** Χάθηκε να πέσει το ΠΑΣΧΑ 22-24, ή έστω 25 του μήνα, να είναι κοντά τότε που θα πάρουμε τους μισθούς ή τις συντάξεις μας; Τώρα πώς θα περάσουμε με τα έξοδα που έχουμε κάνει για το ΠΑΣΧΑ, τις υπόλοιπες 20 μέρες; Ε;

*** Δεν περίμενα ποτέ να δω, τόσο ξεκάθαρα και ξεδιάντροπα συνεργασία Ευρώπης (Ευρωπαϊκής Ένωσης) και Ισλάμ!!!!

***Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πληρώνουμε και τέλη κυκλοφορίας και διόδια; Τα τέλη κυκλοφορίας είναι για την συντήρηση του οδικού δικτύου της χώρας. Εντάξει. Τα διόδια; Λοιπόν διόδια να πληρώνουν όσα αυτοκίνητα έχουν ξένες πινακίδες που δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας εδώ στην Ελλάδα. Όχι να ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΝΕΙ το ανυπεράσπιστο Ελληνάκι.

*** Και για τις εγκληματικές αβλεψίες των υπευθύνων  για την δολοφονική πυρκαγιά στο Μάτι με 104 νεκρούς, αλλά και για την απόφαση να αφεθεί  ελεύθερος ο Μιχαλολιάκος (αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), η ελεύθερη-αδέκαστη-αντικειμενική Ελληνική Δικαιοσύνη, έλαμψε διά των αποφάσεών της με τις Εφέσεις… (είδατε που αν προκληθεί το «κοινό περί  δικαίου αίσθημα», κάτι μπορεί να γίνει;).

*** Κι αφού ο οικογενειακός μου γιατρός ο Νίκος διαπιστώνει ότι έχω: Τριχοφυΐα γλώσσας, ευκοιλιότητα σκέψης, δυσκαμψία όρασης, ερωτική αστάθεια, ακράτεια επιθυμιών, και τέλος στένωση… ακοής, με ρωτά με τι εμβόλιο εμβολιάστηκα στην περίοδο του κορωνοϊού; Και του απαντάω με αυτό της ASTRAZENECA. Και μου απαντάει κουνώντας το κεφάλι του: Τώρα κατάλαβα Βασίλη γιατί έχεις τόσες πολλές παρενέργειες. Είσαι τυχερός που ακόμα δεν σου έχει έρθει «έμμηνος ρύση»!!!!!!!!! (α ρε λοιμωξιολόγοι με το ακαταδίωκτό σας).

*** Μήπως ο Ράμα (αλβανός πρωθυπουργός) έρχεται εδώ να μιλήσει μεθαύριο στην Αθήνα, θέλοντας να στηρίξει την υποψηφιότητα του Μπελέρη για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές; (Πού καταντήσαμε βρεεεεεε, ακόμα και οι Αλβανοί, Κυριάκο, σε δουλεύουν!)

***Ζωοδόχου Πηγής σήμερα. Η αγορά είναι ανοικτή; Να ξέρω να κατέβω ή όχι;

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img