Τα βρήκε με Αγριμάκη

Η τρίτη ανανέωση παίκτη στον Αιολικό είναι γεγονός. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγριμάκη, ο οποίος συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα της Μυτιλήνης για ακόμα ένα χρόνο. Ο ταλαντούχος δεξιός μπακ πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν μια πολύ καλή χρονιά, όντας βασικός στα περισσότερα παιχνίδια και ήταν ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες που είχε ο Αιολικός στο ρόστερ του. Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της διοίκησης, που κατάφερε να κρατήσει στις τάξεις της ομάδας έναν παίκτη που αναμένεται να βοηθήσει και φέτος τους κυανόλευκους.

 

Φεύγουν Κατσίκης και Σφύρλας

Αντίθετα, σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι των αποχωρήσεων απ’ ό,τι φαίνεται δύο ποδοσφαιριστές είναι στην πόρτα της εξόδου. Αρχικά ο Παναγιώτης Κατσίκης, δύσκολα θα συνεχίσει στον Αιολικό, καθώς παρότι οι κυανόλευκοι του πρότειναν νέα συνεργασία εν τέλει ο παίκτης θα απαντήσει αρνητικά, μια και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο νησί δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί και στις απαιτήσεις της Γ΄ Εθνικής. 

Επίσης πολύ δύσκολα θα μείνει στον Αιολικό και ο Νίκος Σφύρλας, αφού ο νεαρός τερματοφύλακας θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από τη Λέσβο λόγω στρατού. Έτσι η ομάδα της Μυτιλήνης θα αναγκαστεί να ψάξει για δύο τερματοφύλακες, χάνοντας ωστόσο έναν πολύ αξιόλογο γκολκίπερ, όπως είναι ο Σφύρλας, παρά το νεαρό της ηλικίας του.