Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Για συμφωνία με την Αλτάι μιλούν οι Τούρκοι!

Στην Αλτάι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, τα οποία κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο 24χρονος Μυτιληνιός εξτρέμ υπέγραψε με την ομάδα της Αλτάι για την νέα χρονιά, ενώ υπήρξε συμφωνία και με τον Παναθηναϊκό. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν αναφέρονται σχετικά με την συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Παρόλα όσα λένε από την Τουρκία, στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει η παραμικρή επιβεβαίωση για το συγκεκριμένο θέμα. Η πρόταση της Αλτάι είναι υπαρκτή και εκκρεμεί το ενδιαφέρον της πάνω από ένα μήνα. Η Αλτάι αν καταβάλει το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ της ρήτρας που έχει στο συμβόλαιό του ο Χατζηγιοβάνης, θα τον κάνει δικό της.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες ώστε να καταστεί σαφές αν το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει βάση ή όχι. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ο Χατζηγιοβάνης βρίσκεται κανονικά στην Ολλανδία, όπου εκεί ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και προπονείται κανονικά.