Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Τέλος ο Παπαδημητρίου από τον Αστέρα Νίκης

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν από δω και στο εξής Αστέρας Νίκης και Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την ιστορική ομάδα του νησιού μετά από πολλά χρόνια παρουσίας εκεί. Ο Παπαδημητρίου ήταν προπονητής στις ακαδημίες του Αστέρα Νίκης, ενώ τα τελευταία χρόνια, βρισκόταν στο τιμόνι και της ανδρικής ομάδας με αποκορύφωμα την φετινή σεζόν, όπου ο σύλλογος κέρδισε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, αλλά πρόλαβε να δώσει μόλις τέσσερις αγώνες λόγω της απότομης διακοπής του πρωταθλήματος εξαιτίας της πανδημίας. 

Οι λόγοι του διαζυγίου που ήρθε με το ξεκίνημα των προπονήσεων για τις ακαδημίες, δεν έχουν γίνει γνωστοί μέχρι στιγμής, ενώ δεν αποκλείεται να υπήρξαν κάποιες διαφωνίες. Όπως και να ‘χει ο Θοδωρής Παπαδημητρίου δεν ανήκει πια στον Αστέρα Νίκης, που καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του, τουλάχιστον για την ανδρική ομάδα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Παπαδημητρίου είναι ο δεύτερος προπονητής που αποχωρεί από ομάδα της Α΄ Κατηγορίας μετά τον Κώστα Χατζέλλη, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Δαφίων καθώς θα μετακομίσει εκτός Λέσβου.