ΤΕΝΙΣ: Δεύτερη η Νάνσυ Τσακίρη στην Πάτρα!

Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, Νάνσυ Τσακίρη, κατάφερε να πάρει την 2η Πανελλήνια νίκη στην κατηγορία U12 στο Εθνικό πρωτάθλημα Ε1 που διεξήχθη στην Πάτρα. 

Η Μυτιληνιά αθλήτρια αγωνίστηκε στο κυρίως ταμπλό, πραγματοποιώντας συνολικά τέσσερις προκρίσεις για να φθάσει στον τελικό. Πιο συγκεκριμένα στον 1ο γύρο επικράτησε της Λήδας Βενετσιάνου του Γ.Ο . Περιστερίου με 6-0/6-2. Στον 2ο γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο της Βενετίας Λέκκα του Ο.Α. Αθηνών με 6-2/6-1. Στον 3ο γύρο νίκησε την Νεφέλη Φασουλά του Ο.Α. Γλυφάδας με 6-4/7-6(1). Έτσι προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου εκεί επικράτησε της Λυδίας Παναγιωτίδου του Ο.Α. Θεσσαλονίκης με 6-4/6-1. 

Στον τελικό συναντήθηκε με την αθλήτρια του Ο.Α. Τούμπας Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Παρασκευόπουλου, όπου γνώρισε την ήττα, σε ένα πολύ δυνατό αγώνα που διήρκεσε σχεδόν 3 ώρες με σκορ 6-3/3-6/6-2. Τέλος, στα διπλά η Νάνσυ, αγωνίστηκε με παρτενέρ την αθλήτρια Αλκμήνη Παπαχρήστου από την Φιλιππιάδα όπου έφτασαν και εκεί στον τελικό, κατακτώντας την 2η θέση.

Το προπονητικό Team του Ομίλου (Τσακίρης Δημήτρης, Βογιατζής Αντώνης, Γανώσης Παντελής, Τσακίρης Γιάννης) δήλωσαν από κοινού τα παρακάτω: «Περιμέναμε αυτήν την μεγάλη διάκριση και δεν αποτελεί για μας έκπληξη. Ήταν μόνο η αρχή. Η Νάνσυ, διαθέτει όλα τα προσόντα μιας μεγάλης αθλήτριας. Με σκληρή δουλειά θα κατακτήσουμε και την κορυφή, αν και πλησιάσαμε μια ανάσα από αυτήν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κοινό του Ομίλου μας, που κατέκλυσε το διαδίκτυο με ευχές και συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκανε η Νάνσυ. Μας συγκίνησε πραγματικά, έδινε σε όλους θετική ενέργεια».

Επίσης η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Ειρήνη Τσακίρη, στο ίδιο τουρνουά, αλλά σε μεγαλύτερη κατηγορία U14 κέρδισε 4 παιχνίδια, έφτασε μια ανάσα πριν τα ημιτελικά και εκεί δέχτηκε τον άδικο αποκλεισμό της, από τον επιδιαιτητή των αγώνων, διότι κατά τα λεγόμενά του δεν προσήλθε εγκαίρως στην προγραμματισμένη ώρα. 

Τέλος, αξιέπαινη θεωρείται και η συμμετοχή του αθλητή Ευάγγελου Κουμπά του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, που αγωνίστηκε σε μια κατηγορία μεγαλύτερη από αυτήν που είναι, στην U16. Ο Βαγγέλης έχασε σε ένα κλειστό παιχνίδι από τον Ι. Ζαφειρόπουλο του ΑΚΑ Μαραθώνα, ο οποίος και προχώρησε αρκετά μέσα στο ταμπλό.