ΤΕΝΙΣ: Κανονικά υποψήφιος ο Ζαννιάς στις εκλογές της Ε.Φ.Ο.Α.!

Κανονικά θα είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Ε.Φ.Ο.Α. ο Σπύρος Ζαννιάς, όπως δήλωσε ο ίδιος, βάζοντας έτσι φρένο στα όσα ακούγονται, γράφονται και λέγονται τις τελευταίες μέρες. Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο κύριος Ζαννιάς, εκλέχθηκε αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας τένις.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αγαπητές Φίλες και Αγαπητοί Φίλοι, Κυρίες και Κύριοι Πρόεδροι, Μέλη Δ.Σ. Σωματείων-Μελών της Ε.Φ.Ο.Α.,

Επιθυμώ να σας ενημερώσω, για όλα όσα τεκταίνονται στην Οικογένεια του Ελληνικού Τένις, σε σχέση με τις επερχόμενες εκλογές στην Ομοσπονδία και την κατάσταση στο Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης στο ΟΑΚΑ.

ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Οι εκλογές σχετίζονται με το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, άμεσα πλέον, όπως επικαλείται Υποψήφιος Πρόεδρος, που δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την υποψηφιότητά του, αναφέροντας ότι θα ψηφίσουν μόνο 60 Σωματεία-Μέλη (άραγε πώς το ξέρει;), γελοιοποιώντας τη διαφάνεια. Τον περιμένουμε να ανακοινώσει επιτέλους!

Κάποιοι υποψήφιοι κομματικοποιούν τις εκλογές, επικαλούμενοι «κουμπαριές», βασιζόμενοι σε μηχανισμούς πίεσης.

Προσωπικά δεν το πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι η Οικογένεια του Τένις δεν θα κομματικοποιηθεί. Είμαι βέβαιος ότι το Μητρώο θα είναι αντικειμενικό και ισότιμο για τα Σωματεία-Μέλη, σε όλα τα σημεία της Χώρας, όπου κι αν αυτά «αγωνίζονται».

Σε ό,τι αφορά στη Διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Α., που κάποιοι νομίζουν ότι απέρχεται, θέλω να τους ενημερώσω ότι παραμένει αρραγής και θα συνεχίσει το έργο της σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά, θα συνεχίσω και θα είμαι υποψήφιος στις εκλογικές διαδικασίες και εγγυώμαι τη συνέχεια μιας Ομάδας που διέδωσε το Ελληνικό Τένις παντού στη Χώρα μας και όχι μόνο.

Επιπλέον ως Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις και ως Μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις θα συνεχίσω να στηρίζω το Ελληνικό Τένις και τον Αθλητισμό της Πατρίδας μου».