Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

ΤΕΝΙΣ: Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του Βορείου Αιγαίου που ξεκινά το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 24 Σεπτεμβρίου με τους τελικούς.

Πρόκειται για το Διεθνές Τουρνουά Τένις “COSMOTE MYTILENE JUNIOR CUP U18”, με συμμετοχές 90 και πλέον αθλητών κάτω των 18 ετών, από 20 χώρες, οι περισσότεροι στελέχη εθνικών ομάδων, καθώς και η εθνική μας ομάδα.

Οι αγώνες θα γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις τένις, στην Νεάπολη Μυτιλήνης, εντός κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ στην έδρα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, που συνδιοργανώνει το τουρνουά, με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Δήμο Μυτιλήνης, υπό την εποπτεία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και της Διεθνούς Ομοσπονδίας International Tennis Federation.

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι αγώνες των προκριματικών και την Δευτέρα 19 του μηνός θα διεξαχθούν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό.

Το Διεθνές Τουρνουά Τένις, που γίνεται για 13η φορά στην πόλη της Μυτιλήνης, αποτελεί ένα πρωτοποριακό αθλητικό γεγονός, που δίνει μια νέα αναπτυξιακή διάσταση στην τοπική κοινωνία. Η από κοινού  προσπάθεια  που καταβάλλει, εδώ και πολλά χρόνια  ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου, με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον Δήμο Μυτιλήνης, έχει σαν στόχο, την προαγωγή του υγιούς αθλητισμού, την τουριστική προβολή, την οικονομική τόνωση του νησιού μας και τέλος την παραμονή της Μυτιλήνης εντός του διεθνούς αθλητικού χάρτη, με την τέλεση αγώνων υψηλού επίπεδου, παρακάμπτοντας τα διάφορα προβλήματα που ταλανίζουν το νησί μας.

Το φίλαθλο κοινό της Μυτιλήνης θα μπορεί να προμηθευτεί τις προσκλήσεις εντελώς δωρεάν, από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου εντός κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ, απογευματινές ώρες. 

Αξιοσημείωτο γεγονός θα είναι και η συμμετοχή της Μυτιληνιάς αθλήτριας, Ειρήνης Τσακίρη, που θα αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img