Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 2022

ΤΕΝΙΣ: Ξεχώρισε η Εμμανουέλα Βαγιονά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Junior!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με την συμμετοχή 7 αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Junior, που διοργάνωσε  με επιτυχία  η ΕΦΟΑ. Συνολικά συμμετείχαν 925 παιδιά από όλη την Ελλάδα, ενδεικτικό της μεγάλης ανάπτυξης του αθλήματος.

Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος στην κατηγορία U12 οι αθλήτριες Ευαγγελία Λουλαδέλη και Νάνσυ Τσακίρη. Στην κατηγορία U14 πήραν μέρος οι Ειρήνη Τσακίρη, Δημήτρης Βαγιονάς και Χρήστος Λουλαδέλης. Στην κατηγορία U16 ο Στέλιος Πανσεληνάς και στην κατηγορία U10 η Εμμανουέλα Βαγιονά. 

Οι 7 αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, στα πλαίσια του Fair play και του υγιούς ανταγωνισμού. Ξεχώρισε η μικρή Εμμανουέλα Βαγιονά, που στο πρώτο της πανελλήνιο πρωτάθλημα κατάφερε με 3 νίκες να περάσει στο κυρίως ταμπλό. Επίσης στο κυρίως ταμπλό αγωνίστηκαν οι αδελφές Ειρήνη Τσακίρη και Νάνσυ Τσακίρη που έφτασαν στα διπλά μέχρι το γύρο των 16.

Πολύ καλή παρουσία έκανε στην πρώτη της εμφάνιση η Ευαγγελία Λουλαδέλη, που έπαιξε μέχρι το τέλος με ανταγωνιστικότητα, δίνοντας χωρίς άγχος τον καλύτερο εαυτό της. Επίσης οι αθλητές Δημήτρης Βαγιονάς, Στέλιος Πανσεληνάς και Χρήστος Λουλαδέλης κόπηκαν νωρίς στον πρώτο γύρο, καταβάλλοντας μεγάλη και αξιέπαινη προσπάθεια.

Σημασία για τον όμιλο έχει η ενασχόληση όλο και περισσότερων παιδιών, γιατί αποδεδειγμένα αποτελεί πηγή ψυχικής και σωματικής διάπλασης σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον.

Τέλος, στις 25 Ιουλίου, στο πανελλήνιο τουρνουά Ε1 που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, θα πάρουν μέρος οι αθλήτριες Ειρήνη Τσακίρη και Νάνσυ Τσακίρη.

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img