Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Θα κατακρατηθώ… εντάξει;;;;;;;

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Ο φίλος μου ο Νικήτας, όταν κοιτάζεται το πρωί στον καθρέφτη λέει: «Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου»!!!!! Σωστός.

*** Οφείλω να το πω: Με το που έκαναν γνωστό στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Γ. Κατζανό οι κάτοικοι του Κάτω Χάλικα ότι τα παραδοσιακά καλντερίμια της περιοχής έχουν να καθαριστούνε δύο δεκαετίες και βάλε από υπαλλήλους του Δήμου, ενώ οι κάτοικοι πληρώνουν δημοτικά τέλη, μέσα σε δύο ημέρες, έστειλε συνεργεία και τα καθάρισαν επιτέλους… Μπράβο.

*** Κουράστηκα μ’ αυτήν την εμετική, μέτρια, αποκρουστική αλλά και εξόφθαλμα επιλεκτική, στοχευμένη και μονομερή ενημέρωση αρκετών, κυρίως τηλεοπτικών και διαδικτυακών καναλιών (Τέμπη, Βία ανηλίκων, Σπέτσες, Ιδιωτικός Πανεπιστημιακός Αποπροσανατολισμός, παρένθετες βλακείες, υιοθεσία ηλιθιότητας, αποπλάνηση λογικής, παππάδες, τρακτέρ, κατάληψη σκέψης…). Και η ζωή να τραβά την ανηφόρα! Ψηφιακό καφενείο γίναμε βρέέέέέέ!!! 

*** Και να ξέρουμε κάτι: Μην παρεξηγούμε αυτόν στο σπίτι, που γυρνά από δωμάτιο σε δωμάτιο και κλείνει τα φώτα, γιατί αυτός συνήθως πληρώνει τον λογαριασμό… άντε μπράβο!!!!

*** Λένε ο Λευκός Πύργος στην Θεσσαλονίκη δεν είναι λευκός!! Γιατί ο Παρθενώνας στην Αθήνα, είναι γεμάτος παρθένες;;;

*** Ο άλλος πήγε για ενημέρωση του βιβλιαρίου του στην Τράπεζα, και του βγάζει στην οθόνη το μηχάνημα: «Ντρέπομαι για λογαριασμό σου»!!!! 

*** Θέμη στο… καλό. Θα σε θυμάμαι!

*** Ήθελα να ξέρω, τα F35 που θα μας στείλουν οι Αμερικάνοι, θα έχουν ποτηροθήκη για καφέ, ή θα έρθουν ελλιπή και θα χρειάζονται αναβάθμιση;  

*** Ο κλασικά χαμένος και ανόητος Πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελέσνι, τώρα επιστρατεύει ακόμα και έγκυες γυναίκες!!!! 

*** Φίλε φταις εσύ, που δεν κατέβηκες ακόμα από το ‘’λεωφορείο’’ των «χαρούμενων και χαμογελαστών» Ελλήνων… Τι περιμένεις;

***Κύριε Καμπούρη, οπωσδήποτε μας χρειάζεται εδώ μια πλήρως στελεχωμένη (επιστημονικά, αλλά και εξοπλισμένη τεχνολογικά) ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ… κι αργήσατε. 

*** Με τι να πάμε μπροστά; Το επίδομα των ψευδαισθήσεων, όπως ξέρουμε, κόπηκε κι αυτό. Εκτός πια αν μας δώσει κανένα δάνειο η Ελπίδα. Αλλά κι αυτή έχει κατακλέψει… την Αλήθεια!!!!  Γεια σου ρε Κική.

*** Ο Φλεβάρης κι αν Φλεβίσει, σαν πεινάσουν μαγειρεύουν. Πώς με βρίσκεις;::::: κ. Καμπούρη μην καθυστερείτε για την κλινική, διαβάστε και τα επίκαιρα στιχάκια του Ευάγγελου (Χατζημανώλης): 

Ω Καμπούρη, ω Καμπούρη,

κάνε κλινική χουζούρι

ψυχιατρική, να μπούμε

μέσα να χουζουριαστούμε

και δεόντως να την βρούμε

ομοφυλικώς να ζούμε

εναλλάξ… να την περνούμε

πάνω-κάτω και εξάλλως…

πότε ένας, πότε άλλος!

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img