Θα τα παίξει όλα για όλα!

Εφόσον τελικά διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική ο Αιολικός καλείται να ταξιδέψει στην Αθήνα από σήμερα ακτοπλοϊκώς, ώστε να αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Ακράτητο στην τελευταία στροφή του 8ου ομίλου, που θα κρίνει τα πάντα σχετικά με την 1η θέση.

Η ομάδα της Μυτιλήνης ισοβαθμεί στην κορυφή με την Θύελλα Ραφήνας στους 22 βαθμούς και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στον Ακράτητο, που καίγεται και εκείνος για το τρίποντο, μιας και έχει ελπίδες παραμονής με την προϋπόθεση ότι το Κερατσίνι δεν θα νικήσει στην Κω τον ΑΟ Πυλίου. 

Όσον αφορά τους κυανόλευκους δεν είναι στο χέρι τους η υπόθεση 1η θέση στον όμιλο, αφού όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και πολύ καιρό, στο τέλος θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας, με τον Αιολικό να είναι στο -5 από την Θύελλα Ραφήνας στην διαφορά τερμάτων. Τα πράγματα είναι απλά. Το σύνολο του Δημήτρη Παπασπύρου χρειάζεται να πετύχει από έξι γκολ και πάνω κόντρα στον Ακράτητο, κάτι που φυσικά δεν είναι εύκολο και παράλληλα η πληγωμένη από τον covid Θύελλα να μην σημειώσει πάνω από ένα γκολ κόντρα στον Πυθαγόρα, ή στην καλύτερη περίπτωση να φέρει ισοπαλία και τότε ο Αιολικός θα τερματίσει πρώτος, ακόμη και με νίκη με ένα γκολ. 

Σίγουρα όλα τα παραπάνω δεν είναι εύκολα, όμως στην ομάδα της Μυτιλήνης θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για να κάνουν την υπέρβαση και να τερματίσουν αυτοί πρώτοι. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φυλής, θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα την διευθύνει ο Σπυρίδων Νικολάου από την Αθήνα.