Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Θαλλόν Ελαίας: Με θέα τη θάλασσα και τον ελαιώνα

Σε μια μαγευτική τοποθεσία με θέα τον κόλπο της Γέρας, το καφέ-σνακ μπαρ «Θαλλόν Ελαίας» αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για ν’ αποδράσετε από τους θορύβους της πόλης και ν’ απολαύσετε τον καφέ, το ποτό, το γλυκό ή τις γευστικές προτάσεις του σε μια όμορφη ατμόσφαιρα που “χορταίνει το μάτι” θάλασσα.

Θαλλόν Ελαίας, είναι το βλαστάρι της ελιάς, που κυριαρχεί στο τοπίο της περιοχής σε συνδυασμό με το γαλάζιο της θάλασσας. Ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από τρία χρόνια και έχει κερδίσει μια περίοπτη θέση για όσους αποζητούν ποιοτικές γεύσεις σε συνδυασμό με  ηρεμία και χαλάρωση. Ο χώρος είναι διακοσμημένος με γούστο και με έμφαση στην λειτουργικότητα και την άνεση. Υπάρχει αίθουσα στον πάνω χώρο για την φιλοξενία κοινωνικών εκδηλώσεων και παιδικών πάρτι. Αναλαμβάνει και την προετοιμασία του μπουφέ με γεύσεις της επιλογής σας.

Το μενού είναι πλούσιο και προσαρμόζεται σε κάθε επιθυμία. Εδώ θα βρείτε, μεταξύ άλλων, χειροποίητη πίτσα, λαχταριστά μπέργκερ, πλούσιες σαλάτες, μακαρονάδες, αλλά και κρέπες αλμυρές και γλυκές. Υπέροχα χειροποίητα γλυκά συνοδεύουν καθημερινά τον καφέ ή το ρόφημά σας. Δοκιμάστε σπιτική πορτοκαλόπιτα, σοκολατόπιτα, αλλά και αρωματικό γαλακτομπούρεκο.

Για φέτος το χειμώνα θα γίνουν απαραίτητες διαμορφώσεις και εργασίες ώστε να μπορείτε ν’ απολαμβάνετε τις γεύσεις του, δίπλα στο τζάκι, με την υπέροχη θέα του Κόλπου της Γέρας.

Το «Θαλλόν Ελαίας» βρίσκεται στα Θέρμα του κόλπου Γέρας, στο 6ο χιλιόμετρο Μυτιλήνης – Καλλονής. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942809303 και 22510 86220.

Επισκεφθείτε το «Θαλλόν Ελαίας» και στη σελίδα του στο Facebook: Θαλλόν Ελαίας