Θεατρική παράσταση «Θεόφιλος» με τον Θοδωρή Προκοπίου

Η τελευταία παράσταση «Θεόφιλος» στο «Από Κοινού Θέατρο» από τον συντοπίτη μας γνωστό ηθοποιό, Θοδωρή Προκοπίου, παρουσιάζεται την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στη ζωή του σπουδαίου Λέσβιου λαϊκού ζωγράφου σε μια διαδρομή από τη Σμύρνη, το Πήλιο και την αγαπημένη του Λέσβο.

Παρακολουθούμε τα βήματα του Θεόφιλου από την εφηβεία και το πρώτο του ταξίδι από την Μυτιλήνη στη Σμύρνη για να βρει το δρόμο του και ακολουθώντας το όνειρο για την “ζωγραφιά” θα φτάσει μέχρι το Πήλιο… το Βόλο που θα πολεμήσει για την πατρίδα, τα οράματά του!

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας για την Αθηνά… η απόρριψη… ο χλευασμός… η φτώχεια… είναι η καθημερινότητά του.
Η επιστροφή στη γενέτειρα και η λυτρωτική συνάντηση με τον Στρατή Ελευθεριάδη θα είναι η πρώτη αναγνώριση…. η ουσιαστική δικαίωση όμως θα έρθει μέσα από τα ίδια του τα έργα!

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Νίκος Βερλέκης
Σκηνικά-κοστούμια: Ανθή Σοφοκλέους
Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Κοντογιάννης
Φωτισμοί-φωτογραφίες-τρέιλερ: Τσβετομίρ Τσάνκοβ

Παίζει ο Θοδωρής Προκοπίου.

Πληροφορίες:
Από Κοινού Θέατρο, Ευπατριδών 4, Γκάζι, Τ.Κ. 11854
-Κρατήσεις θέσεων: 211 4057249
-Διάρκεια παράστασης: 60΄
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (κανονικό), 8 ευρώ (άνω των 65 ετών, φοιτητικό, ΑΜΕΑ, άνεργοι).

Το Δ.Σ. της ΟΛΣΑ, όπως έκανε γνωστό, βρίσκεται σε επαφή και συνεργασία με τον ηθοποιό και την οικογένειά του, η οποία πραγματικά έχει προβάλλει και προωθήσει την παράσταση με αποτέλεσμα τις συνεχείς παρατάσεις, για την συνεργασία με δήμους και σχολεία στην Αττική αλλά και τη μεταφορά της στο νησί, σε συνεννόηση πάντα με το Σύλλογο Σιγριανών και το Μουσείο Θεοφίλου.