Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Θέση ναυαγοσώστη στην “Ηλιακτίδα”

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


Ναυαγοσώστη πρόκειται να προσλάβει και η “Ηλιακτίδα” στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος “Λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων – 2022”, το οποίο χρηματοδοτείται από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021 – 2025 του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. 

Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε την Πέμπτη και η διάρκεια απασχόλησης του υπαλλήλου ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και τα καθήκοντά της είναι διαθέσιμα στην αναλυτική προκήρυξη που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ www.iliaktida-amea.gr. Ο υπάλληλος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πόλη της  Μυτιλήνης και σε κοντινές περιοχές όπου λειτουργούν ξενώνες στο πλαίσιο του έργου. 

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν και υπογράφουν την αίτηση που επισυνάπτεται στην ιστοσελίδα, η οποία θα παίρνει αρ. πρωτοκόλλου. Οι υποψήφιοι καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά (σε αρχεία pdf) στο e-mail: [email protected] την αίτηση και τα δικαιολογητικά της θέσης με τίτλο / θέμα: Προκήρυξη (18/5/2022) Ναυαγοσώστη. Η προθεσμία αποστολής των δικαιολογητικών λήγει την Κυριακή, 29 Μαΐου στις 15:00. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν ερωτήματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Σημειωτέον πως ο κλάδος των ναυαγοσωστών ειδικά για την περιοχή μας καταγράφει μηδενική ανεργία, καθώς οι δυο Δήμοι του νησιού μας, ναυαγοσώστες ψάχνουν και ναυαγοσώστες δεν μπορούν να βρουν για να καλύψουν τις πολυσύχναστες παραλίες, σύμφωνα και με τις προβλέψεις για τη λειτουργία των πολυσύχναστων παραλιών κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις