ΘΗΣΕΑΣ: Διπλή επιστροφή

Ο Θησέας θα έχει και τη νέα χρονιά δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 γυναικών του μπάσκετ, μετά την οριστική διακοπή του περσινού πρωταθλήματος που θεωρείται ως μη γενόμενο.

Η ομάδα της Παναγιούδας θα επιζητήσει μία καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα και στόχος φυσικά θα είναι η παραμονή. Γι’ αυτό το λόγο οι ιθύνοντες του συλλόγου κάνουν τα πάντα για να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ και στην βάση αυτή ανακοίνωσαν δύο επιστροφές με παίκτριες που είχαν φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα του Θησέα. 

Αρχικά επέστρεψε η 36χρονη forward με ύψος 1.76μ., Αφροδίτη Σαϊτάνη μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον ΑΟ Δάφνης στην Α΄ ΕΣΚΑ. Πρόκειται για μία ποιοτική παίκτρια, η οποία μπορεί να κάνει την διαφορά ακόμη και στην Α2. Από κει και πέρα στον Θησέα γύρισε και η Μαριάνθη Χατζημιχαήλ, η οποία είναι 25 χρονών, έχει ύψος 1.70μ. και αγωνίζεται στις δύο θέσεις των guard. Η εν λόγω αθλήτρια βρισκόταν στην Κομοτηνή για επαγγελματικούς λόγους και γυρίζει στο νησί και στην ομάδα της Παναγιούδας για να αποτελέσει ακόμα μία επιλογή στο ρόστερ του Στρατή Αλμπάνη.