Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ: Ενισχύθηκε με την Ψημίτη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θησέα.

Η ομάδα του Στρατή Αλμπάνη προσπαθεί να φτιάξει ένα ρόστερ που θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2. Σε προηγούμενο άρθρο, είχαμε γράψει πως ο σύλλογος από την Παναγιούδα έχει στρέψει την προσοχή του σε μία παίκτρια που έχει εμπειρία από την κατηγορία και προσπαθεί να την φέρει στο νησί. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν ανακοινώσεις. 

Στον Θησέα προσπαθούν επίσης να πάρουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο νησί. Συγκεκριμένα η ομάδα της Παναγιούδας συμφώνησε με την Μανουέλα Ψημίτη (αδερφή του Μάρκου Ψημίτη που αγωνιζόταν στον Παπάδο Γέρας και τώρα στο Αιγάλεω), η οποία παίζει με ευκολία και στις δύο θέσεις των φόργουορντ και έχει ύψος 1,75μ. Η 29χρονη αθλήτρια διαθέτει αρκετή εμπειρία, έχοντας φορέσει τις φανέλες του Αρίωνα και του Αίολου. Αναμένεται να προσφέρει αρκετές λύσεις στο παιχνίδι του Στρατή Αλμπάνη, που άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή της. 

Τέλος, να σημειωθεί πως στον Θησέα προσπαθούν να διοργανώσουν ένα τουρνουά, όταν φυσικά θα είναι έτοιμο το ανακαινισμένο κλειστό της Νεάπολης. Μέχρι τώρα στην πρόσκληση της ομάδας της Παναγιούδας έχει απαντήσει θετικά μόνο ο Αιγέας Χίου.