Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ: Με επιτυχία το 6ο τουρνουά «Σοφία Δημολιάνη-Νίκος Παναγιωτάκης»

Με μεγάλη επιτυχία, έπειτα από μία χρονιά διακοπής το 2020, λόγω της πανδημίας, διοργανώθηκε, από τον Θησέα Παναγιούδας, τις Ελπίδες Παναγιούδας και τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Μυτιλήνης, το 6ο τουρνουά μπάσκετ «Σοφία Δημολιάνη-Νίκος Παναγιωτάκης», το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο της Παναγιούδας.

Πραγματοποιήθηκαν μία σειρά από εκδηλώσεις, από το πρωί, μέχρι το απόγευμα, έγιναν αγώνες μεταξύ των ακαδημιών των συλλόγων και διαγωνισμοί βολών και τριπόντων, όπου πήραν μέρος περισσότεροι από 120 αθλητές και αθλήτριες, όλων των ηλικιών, ανά κατηγορίες. Βραβεύτηκαν όλοι οι νικητές ανά κατηγορία. Στην συνέχεια, ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε ο λόγος της συζύγου του Νίκου Παναγιωτάκη, Μυρσίνης Διαμαντή (και Γενικής Γραμματέως του Θησέα), η οποία και ευχαρίστησε όλους τους διοργανωτές και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Πιττό, για την συνέχιση του τουρνουά, μετά το 2019.

Ο πρόεδρος του χωριού κ. Βιόλατζης στον χαιρετισμό του τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί ο Θησέας στην Α2 γυναικών, και επανέλαβε την βούληση του Δήμου να αποκτήσει το κλειστό γήπεδό του ο Θησέας πολύ σύντομα. Ευχή όλων το 7ο Τουρνουά να γίνει μέσα σε αυτό. Ο πρόεδρος των Ελπίδων, κ. Γιαννακέλλης τόνισε ότι «τα οράματα και οι στόχοι της Σοφίας και του Νίκου, αποτελούν το «φάρο» για να συνεχίσουμε το έργο τους».

Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν αθλητές και παράγοντες που έχουν προσφέρει στους δύο συλλόγους, όπως ο Δημήτρης Μπούμπας και ο Νίκος Δήμου, καθώς και ο ιερέας του χωριού πατήρ Σαράντης Τριαντάφυλλος.