ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ: Ρήξη χιαστών η Τζήμου!

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για την Αναστασία Τζήμου, η οποία έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

Η αθλήτρια του Θησέα Παναγιούδας, στάθηκε αρκετά άτυχη καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Άρι Καλαμάτας για την Α2 των γυναικών. Η Τζήμου έκανε εξετάσεις την επομένη του αγώνα στην Καλαμάτα, δεν αγωνίστηκε στα δύο επόμενα ματς με Ηλιούπολη και ΑΟ Άργους Οι Δαναοί, με την τελική διάγνωση να δείχνει πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών, που θα έχει ως αποτέλεσμα η guard του Θησέα να χάσει σχεδόν όλη την χρονιά, ανάλογα με το πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα μετά και την διακοπή λόγω κορονοϊού. 

Στην ομάδα της Παναγιούδας γνώριζαν εξ αρχής πως πρόκειται για κάτι σοβαρό και πλέον ο Στρατής Αλμπάνης θα πρέπει να κάνει σχέδια χωρίς την Τζήμου, η οποία αποτέλεσε την μία εκ των δύο αθλητριών που ήρθαν στο σύλλογο εκτός νησιού. Σίγουρα η απουσία της δένει τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας, στην προσπάθεια να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Α2 γυναικών, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, στον Θησέα είναι αποφασισμένοι να ψάξουν για μια παίκτρια εκτός νησιού που θα αποτελέσει ουσιαστικά την αντικαταστάτρια της Αναστασίας Τζήμου. Η ομάδα της Παναγιούδας έχει ρίξει ματιές στην ελεύθερη αγορά και το θετικό είναι πως υπάρχει ακόμα χρόνος, ώστε να βρεθεί κάτι καλό, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε πως ο Θησέας σε τρία παιχνίδια έχει δύο ήττες και μία νίκη. 

 

Σε καλό δρόμο το κλειστό!

Στον Θησέα δύο ήταν τα μεγάλα όνειρα που είχαν. Η άνοδος στις εθνικές κατηγορίες και η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην Παναγιούδα. Ο πρώτος στόχος έγινε πραγματικότητα καθώς από φέτος ο Θησέας αγωνίζεται στην Α2. Όσον αφορά το γηπεδικό και σε αυτό το κομμάτι υπάρχουν καλά νέα και το όνειρο κατασκευής κλειστού στο χωριό βρίσκεται μια ανάσα από το να πάρει σάρκα και οστά. Αυτό διεμήνυσε τις προηγούμενες μέρες και ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, ο οποίος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Θησέα στην Παναγιούδα και τόνισε πως θα κάνει ό,τι χρειάζεται, ώστε ο Θησέας να αποκτήσει το δικό του κλειστό γυμναστήριο στον φυσικό του χώρο.