Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Θρίαμβος Kασσελάκη – νέα εποχή για τον ΣΥΡΙΖΑ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα σε Πανελλαδικό επίπεδο προηγείται με πολύ μεγάλη διαφορά από την συνυποψήφιά του Έφη Αχτσιόγλου.

Επίπεδο Λέσβου ο κ. Κασσελάκης,  όπως ήταν αναμενόμενο καθώς το ίδιο συνέβη και την προηγούμενη Κυριακή, σάρωσε στην προτίμηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ κερδίζοντας στα 9 από τα 11 Εκλογικά Τμήματα στα οποία ήρθε πρώτος με εξαίρεση την Ερεσό και το Μανταμάδο όπου προηγήθηκε η κ. Αχτσιόγλου.

Ενδεικτικά αναφέρουμε το αποτέλεσμα της Μυτιλήνης με τον κ. Κασσελάκη να λαμβάνει σχεδόν τριπλάσιο αριθμό ψήφων από την κ. Αχτσιόγλου, καθώς πήρε 282 σταυρούς προτίμησης ο κ. Κασσελάκης έναντι 115 της κ. Αχτσιόγλου.

Με το νέο αρχηγό ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μπροστά σε μία νέα εποχή αν και επί του παρόντος το κλίμα είναι ηλεκτρισμένο στο κόμμα λόγω της αντιπαράθεσης πού προηγήθηκε την τελευταία εβδομάδα των εκλογών αλλά ακόμα και σήμερα με στελέχη της πλευράς Αχτσιόγλου ενώ ακόμα οι κάλπες ήταν ανοιχτές με δηλώσεις τους τοποθετούνταν κατά της υποψηφιότητας Κασσελάκι.

 Θερμό επεισόδιο στο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

 Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω είχαμε το μεσημέρι και θερμό επεισόδιο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Μυτιλήνη  όταν παραλίγο να έρθουν στα χέρια στελέχη του κόμματος που βρέθηκαν σε σφοδρή αντιπαράθεση. Συγκεκριμένα  όταν κάποια από τα παλιά στελέχη διαπίστωσαν ότι παράλληλα με τις εκλογές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ διακινούνταν και ψηφοδέλτια υποψηφίων της αυτοδιοίκησης αντέδρασαν έντονα καθώς θεώρησαν ότι αυτή η διαδικασία “βεβηλώνει” τις εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img