Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Τι περιμένουν και δεν τα παραδίδουν;

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Χρόνια και χρόνια έμενε αναξιοποίητο αυτό το τμήμα του κοινόχρηστου χώρου που λειτουργούσε στο παρελθόν ως παιδική χαρά στην οδό Γοργοποτάμου, έναντι του σούπερ-μάρκετ Μυτιλήνη στη Χρυσομαλλούσα και η παρούσα Δημοτική Αρχή δημιούργησε ένα ολοκαίνουργιο πάρκο, το οποίο πριν ακόμα παραδοθεί συγκεντρώνει κάθε βράδυ δεκάδες παιδιά και γονείς, οι οποίοι όμως αναγκάζονται να πηδούν από τα κάγκελα της περίφραξης καθώς η καγκελόπορτα παραμένει κλειστή και γράφει «εργοτάξιο».

Το πάρκο φαίνεται να είναι ολοκληρωμένο ως προς τις εργασίες και την τοποθέτηση των οργάνων και οι γονείς, που απευθύνθηκαν στα Νέα της Λέσβου, ρωτούν τι περιμένει ο Δήμος για να το παραδώσει στους δημότες με ανοιχτές πόρτες για να μπορέσουν να το χαρούν τώρα που μπαίνουμε στο καλοκαίρι.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με το πάρκο της Χρυσομαλλούσας. Στην μπροστινή είσοδο υπάρχει ένα πλέγμα που γράφει «εργοτάξιο», με συνέπεια κάποια περιθωριακά άτομα να έχουν σπάσει μία πλαϊνή πόρτα και να μπαίνει ο κόσμος από το πλάι. Από τη στιγμή που ο Δήμος προχώρησε στην αναμόρφωση και ανακαίνιση αυτών των πάρκων δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έχουν ξεχαστεί και δεν παραδίδονται στους πολίτες, τώρα, όχι τον Οκτώβριο. Τι να τα κάνουν το χειμώνα τα παιδιά;;;

spot_img

More articles

spot_img
spot_img