Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Τίμησαν γιατρό και νοσηλευτές οι νεφροπαθείς

Με ιδιαίτερο τρόπο τίμησε τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού η διοίκηση του Συλλόγου Νεφροπαθών Λέσβου απονέμοντας πλακέτες στη νεφρολόγο του νοσοκομείου Μυτιλήνης, Ευαγγελία Αγγελή και στην Προϊσταμένη Νοσηλευτικής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, Βίκυ Σωτηροπούλου.
Η απονομή έγινε στο διάδρομο έξω από το γραφείο του διοικητή, Γιώργου Καμπούρη παρουσία του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Χρήστου Θεοδώρου από τον πρόεδρο των Νεφροπαθών Δημήτρης Σαξιώνη και τον Γραμματέα, Σίμο Ευθυμιάδη.
Ο κ. Σαξιώνης εξήρε την προσφορά του προσωπικού στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού επισημαίνοντας ότι οι νεφροπαθείς είναι μία ευαίσθητη κατηγορία πολιτών, καθώς η ζωή τους εξαρτάται από την παροχή φροντίδας που δέχονται στο νοσοκομείο.
Από τη δική του πλευρά ο διοικητής κ. Καμπούρης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των νεφροπαθών τονίζοντας ότι από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του εδώ και 14 μήνες δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα που δεν επισκέφτηκε τη Μονάδα ώστε να διαπιστώνει ιδίοις όμμασι τον τρόπο λειτουργίας και να παρεμβαίνει όπου χρειάζεται.