Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Τίμησαν τη Μιλένα Κοντού

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Τη Μιλένα Κοντού, τη Μυτιληνιά κωπηλάτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης (ΝΟΜ), βράβευσε χθες η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την 6η θέση που κατέλαβε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος του ΝΟΜ Τάσος Μπαλής, ο προπονητής της Αρίστος Βογιατζής, ο έφορος του τμήματος κωπηλασίας Ευστράτιος Καρακωνσταντής, καθώς και οι γονείς της.

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης συνεχάρη τη Μιλένα για τις σημαντικές διακρίσεις της, αλλά και τους γονείς της για τη στήριξή τους και απένειμε τα εύσημα στους παράγοντες και στους προπονητές του ΝΟΜ για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Όμιλο. Σημείωσε, δε, πως η Περιφέρεια, όπως έχει κάνει και στην περίπτωση του Παναγιώτη Μπιτάδου, θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της Μιλένας και του ΝΟΜ για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες: «Είμαστε περήφανοι για τη Μιλένα Κοντού η οποία διαπρέπει στην κωπηλασία, ένα άθλημα που υπηρέτησα και εγώ παλιότερα στον Ναυτικό Όμιλο και γνωρίζω καλά τις δυσκολίες του. Ως Περιφερειακή Αρχή έχουμε αποδείξει ότι είμαστε κοντά στους αθλητές του Βορείου Αιγαίου και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και με τη Μιλένα. Πρόσφατα δωρίσαμε ένα ειδικό ποδήλατο στον Παναγιώτη Μπιτάδο ο οποίος, όπως είδα και χτες, είχε άλλη μια μεγάλη επιτυχία και αυτό μας γεμίζει υπερηφάνεια και δείχνει πως έχει αποτέλεσμα η στήριξή μας. Το ίδιο θα πράξουμε και με τη Μιλένα, η οποία μας ζήτησε μια βάρκα την οποία θα έχει ως ελάχιστη αναγνώριση της προσπάθειάς της. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΝΟΜ και στον προπονητή αλλά και στους γονείς της που στέκονται δίπλα της».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης, Δημήτρης Κουρσουμπάς, τόνισε: «Είμαστε περήφανοι για τις σημαντικές διακρίσεις της Μιλένας και όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν και με άλλους αθλητές, θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά της για να πάει ακόμα ψηλότερα. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι βρίσκονται κοντά στον ΝΟΜ και παλεύουν καθημερινά για να έχουμε αυτές τις επιτυχίες».

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη για την τιμητική αυτή εκδήλωση προς τιμήν μου. Έχουμε ανάγκη από υλικό ώστε να μην πηγαίνουμε στους αγώνες ως φτωχοί συγγενείς και μια βάρκα κωπηλατική θα ήταν το καλύτερο δώρο για μένα», είπε η Μιλένα Κοντού. Τέλος, ο πρόεδρος του ΝΟΜ Τάσος Μπαλής υπογράμμισε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη θερμή υποδοχή που μας επεφύλαξε ο Περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του. Όποτε ζητήσαμε κάτι από την Περιφέρεια βρήκαμε πόρτες ανοικτές και ευήκοα ώτα. Δεν γνώριζα ότι ο Περιφερειάρχης υπήρξε αθλητής του Ομίλου μας και έτσι εξηγείται πώς γνωρίζει πόσο μεγάλο κουπί τραβάμε ως σύλλογος. Τον ευχαριστούμε για τη στήριξή του και τον περιμένουμε να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις μας».

spot_img
- Advertisement -

More articles