Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Την Τρίτη η κλήρωση των δώρων στην Ερμού

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αυτή την Τρίτη στις 11 το πρωί στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης πλησίον της στοάς Βεκρέλη θα πραγματοποιηθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης η κλήρωση των δώρων για όλους τους καταναλωτές που συμμετείχαν στη λαχειοφόρο αγορά κατά τη διάρκεια των εορτών με τις αγορές τους.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο κάθε καταναλωτής για αγορές άνω των 20 ευρώ έπαιρνε δωρεάν από τα καταστήματα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης ένα λαχνό και οι αριθμοί αυτών των λαχνών πρόκειται να κληρωθούν την Τρίτη το πρωί για να δοθούν τα δώρα στους τυχερούς τα οποία βάζουν οι επιχειρήσεις της αγοράς.

«Με την κλήρωση ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης ολοκληρώνει μία πετυχημένη κατά κοινή ομολογία παρουσία που είχαμε φέτος τις γιορτές με happening και άλλες δράσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον και έφεραν κόσμο στην αγορά. Άλλωστε η προσέλευση του κόσμου αυτές τις δύο εβδομάδες όπως έχει αναγνωριστεί από όλους ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών»  είπε στα Νέα της Λέσβου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης

spot_img

More articles

spot_img
spot_img