Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το Δημοτικό Κεραμειών αλλάζει

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Ολοκληρώνονται οι αλλαγές που γίνονται στο Δημοτικό Σχολείο Κεραμειών, στο πλαίσιο των εργασιών αναβάθμισης του σχολικού κτιρίου. Εκ θεμελίων αλλαγές έγιναν στον εσωτερικό αλλά και στον εξωτερικό χώρο της σχολικής μονάδας και αντιμετωπίστηκαν προβλήματα που υπήρχαν χρόνια στο συγκεκριμένο σχολείο. Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η κοινότητα των Κεραμειών: «Οι εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού μας συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς!!! Μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης του γηπέδου μπάσκετ και την ανακαίνιση στις τουαλέτες (επιτέλους μετά από 50 χρόνια λειτουργίας του σχολείου) ολοκληρώνεται η ενεργειακή αναβάθμιση με την τοποθέτηση των νέων παραθύρων. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για την ολοκλήρωση των έργων!!! Γιατί τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής!!! Προχωράμε δυναμικά!!». 

Αλλαγές στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του σχολείου

Οι εργασίες που γίνονται από το καλοκαίρι περιλαμβάνουν μια σειρά αλλαγών του σχολείου. Όσον αφορά τον εξωτερικό χώρο το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στο προαύλιο της σχολικής μονάδας αναβαθμίζεται. Παράλληλα στον εσωτερικό χώρο του σχολείου άλλαξαν τα παράθυρα, οι τουαλέτες, τοποθετήθηκαν γυψοσανίδες και έγινε βάψιμο σε όλες τις αίθουσες. Πρόκειται λοιπόν για μια ολοκληρωτική ανανέωση για την οποία τόσο η κοινότητα του χωριού όσο και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου αποζητούσαν για καιρό. 

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κεραμειών, Στρατής Χατζηκαμπάνης: «Άλλαξαν τα πάντα στο σχολείο. Έγινε μια γενική αλλαγή στο πλαίσιο της αναβάθμισης του σχολείου. Μπήκαν καινούργια παράθυρα, έγιναν αλλαγές στις τουαλέτες. Οι εργασίες περιλαμβάνανε μια ανακαίνιση του σχολείου, οι οποίες ξεκίνησαν το καλοκαίρι με την τοποθέτηση γυψοσανίδων και βάψιμο. Τώρα βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο οι αλλαγές και είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώνονται με επιτυχία».

spot_img

More articles

spot_img