Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Το καλάθι του νοικοκύρη…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Δεν ξέρω τι γίνεται με το καλάθι της ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ (μ’ αυτό μεγαλώσαμε), ή με το καλάθι του ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ (πολύ sic για να μην προσβάλλεται η γυναίκα!), αλλά με το… του ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ, τα πράματα δεν πάνε καλά. «Τσούζει» αδερφέ, «τσούζει» μ’ αυτή την έρμη την τεχνητή ακρίβεια. 

*** Λοιπόν για να μην ζοριζόσαστε εσείς οι εσχάτως προσβαλλόμενοι και σεξιστικά θιγμένοι, το μάρμαρο είτε το πεις το καλάθι της νοικοκυράς, είτε του νοικοκυριού, είτε της γειτόνισσας, είτε του νοικοκύρη, είτε του παπά, η γυναίκα θα την πληρώσει την νύφη (ή μήπως πρέπει να πω τον νύφο;). Αν και είμαι θεσμικά υπέρ, αλλά στην πράξη είδατε τι πάθανε οι γυναίκες με τις ισότητες, την εργασία και άλλα τέτοια επί ξύλινων ποδών στηριζόμενα κινήματα! Λουστήκανε και την εργασία έξω από το σπίτι (ώρες εργασίας, τρέξιμο, άγχος), και όλες τις δουλειές του σπιτιού. Αντί να φροντίσουν να διεκδικήσουν σοβαρά να κατοχυρωθεί ως ένα από τα σοβαρότερα και επίπονα επαγγέλματα, αυτό της νοικοκυράς, απλά κατάφεραν να δουλεύουν και μέσα (όπως πριν), αλλά και έξω από το σπίτι επιβαρύνοντας έτι περαιτέρω την φυσική τους υπόσταση. Με τα γνωστά βέβαια αποτελέσματα…

*** Ελλιπέστατο το καλάθι του νοικοκύρη βρε παιδιά. Δεν έχει βασικά προϊόντα ανάγκης της καθημερινότητάς μας!!!!! Τώρα αυτούς τους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς αν δεν επιδοτήσεις – προωθήσεις το χρειαζούμενο για πολλές χρήσεις αγγούρι ή λουκάνικο, θα πει ότι αδιαφορείς για τις απολαύσεις του λαού. Αν δεν βάλεις στην διατίμηση βαζελίνη ή έλαιον επάλειψης για την δερματική φροντίδα του κόσμου, που τόσο πολύ έχει υποφέρει, θα πει ότι έχεις μεσάνυχτα παραπέντε από δερματικές και σωματικές ανάγκες και απολαύσεις του πολίτη!!!! Επίσης ηχηρή απουσία από τα προστατευόμενα και προτεινόμενα προϊόντα του καλαθιού του νοικοκύρη, έχουν τα προφυλακτικά! Δεν θα έπρεπε να προστατευθεί ο λαός από την κατ’ εξακολούθηση και ασύστολη συνεύρεση που θα του συμβαίνει (κυρίως τους χειμερινούς μήνες), λόγω αναδουλειάς – ανεργίας – έλλειψη χρημάτων για θέρμανση (θα «ζεσταίνονται» αλλιώς, ξέρουν), έτσι ώστε να τον διευκολύνει στις όποιες επιθυμίες και διαθέσεις του; Εκτός κι αν επιθυμεί (η κυβέρνηση) την αύξηση του πληθυσμού μας που εκεί με βρίσκει σύμφωνο. 

Και τέλος το AQUA FORTE, που μας χρειάζεται για τον καθαρισμό δύσκολων και ανεπιθύμητων βρομιών δεν το είδα μέσα στα προτεινόμενα 50 προϊόντα του καλαθιού της νοικοκυράς… συγγνώμη του νοικοκύρη ήθελα να πω. Εκτός κι αν σκέπτονται ότι είναι επικίνδυνο καυστικό και το βρει φτηνό όποια γυναίκα θέλει να κάνει την «δουλειά της» ώστε να έχει τον άντρα της – τον εραστή της «καθαρό»!!!!!!!!!

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img