Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Το κόμπλεξ είναι αυτοάνοσο;;;;;

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Φιλαράκο, μια γυναίκα ποτέ δεν ξεχνάει τον άντρα που είχε στην ζωή της, κι ο άντρας, ποτέ δεν ξεχνάει μια γυναίκα που δεν μπόρεσε να έχει…

*** Η αρρώστια των πουλερικών,

με έχει απασχολήσει.

Μη μου ψοφήσει το πουλί,

που μού ’δωσε η φύση… (στον καλό φίλο και αναγνώστη μας Ηλία Λεβεντάκη από τον Θέρισο Χανίων).

Και το επόμενο τετράστιχο, στον κ. Σάκη Μαρινάκη από τα Χάλκινα (λιμάνι) Χανίων:          Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,

το κινητό στο μνήμα,

μα μη με θάψετε βαθειά,

γιατί δεν θα ’χω σήμα…

*** Κουράστηκα πια με την ανθρωπιά, τις «ευαισθησίες», και τις «αξίες»  των Ευρωπαίων, αλλά και των Αμερικάνων που δείχνουν για λαούς που υποφέρουν από τους πολέμους που οι ίδιοι οι Αμερικανοευρωπαίοι  έχουν δημιουργήσει και συντηρούν. Αυτή είναι η κουλτούρα τους, ο πολιτισμός τους, η ισονομία, οι πανανθρώπινες αξίες και ο ανθρωπισμός που μας πιπιλίζουν καθημερινά το μυαλό ότι πρεσβεύουν, και που θέλουν να διαδώσουν;;;; Δεν θα πάρω.

*** Κυριάκο μην ξεχνάς, συνήθως το κρυφτό τελειώνει με… φτύσιμο!!!

*** Αφού η εκκλησία τιμωρεί εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού με το να μην τους δεχτεί στην εκκλησία επειδή ψήφισαν τον νόμο για τον γάμο των ομοφύλων, όπως δήλωσε η Μητρόπολη Κέρκυρας για  τους βουλευτές  που εκλέγονται από εκεί, και η Μητρόπολη Πειραιά που έθεσε εκτός εκκλησίας τους βουλευτές της περιοχής της για τον ίδιο λόγο,  αλλά και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών με δικαιολογίες αλλάζει τον τόπο γιορτής της Κυριακής της Ορθοδοξίας από την Αθήνα που γινότανε πάντοτε, στην Μονή Πετράκη ώστε να μην συνυπάρξουν Πρόεδρος Δημοκρατίας και Αρχιεπίσκοπος!!!!!!

*** Ωχ Παναγία μου… μ’ αυτά που βλέπω γύρω μου, έτσι μου ’ρχεται, να πάω στο φαρμακείο του Νίκου και να ζητήσω ένα έμπλαστρο… ολόσωμο!!!!!!!

*** Άμα είσαι 47 χρονών, πόσο είσαι; 40φεύγα ή 50έλα; Έλα μου ντε. (Παρακαλώ την νομοπαρασκευαστική επιτροπή  της Βουλής να επεξεργαστεί σχετικό νόμο προς ψήφιση, εντάξει;), τι στο καλό, 41% έχουμε;

spot_img

More articles

spot_img