Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

ΤΟ ΝΕΟ FITNESS SPOT ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: “Overall fitness by Papazoglou”!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Overall σημαίνει συνολικά και δεν υπήρχε καλύτερο όνομα για να μετουσιώσει τα 43 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της γυμναστικής η οικογένεια Παπάζογλου. Σε ένα σύγχρονο  τριώροφο κτίριο  900 τ.μ.  θα βρείτε μεγάλη γκάμα από μηχανήματα ενδυνάμωσης, ελεύθερα βάρη, χώρους για αερόβια άσκηση, διαδρόμους, ποδήλατα και ελλειπτικά TECHNOGYM. Το επιστημονικό προσωπικό του Γυμναστηρίου σχεδιάζει και εφαρμόζει το εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής που ταιριάζει στις ανάγκες σας για να κατακτήσετε τους στόχους σας εύκολα και με ασφάλεια.

Οι λάτρεις των ομαδικών προγραμμάτων μπορούν να γυμναστούν με διάφορους τρόπους και σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας για αρχάριους και προχωρημένους, όπως Pilates, Υoga, Αbs & Ηips, Bootcamp, Step, Bodyart, Spinning, καθώς και τα προγράμματα της LESMILLS (BODYPUMP, CORE, GRIT) και πρωί (10:00), αλλά και απόγευμα (18:00 -22:00).

Σε μια ξεχωριστή αίθουσα με ελαστικό αθλητικό τάπητα TARAFLEX μπορείτε να γυμναστείτε με TRX, ένα από τα καλύτερα συστήματα άσκησης παγκοσμίως. Το TRX διδάσκεται από πιστοποιημένο προπονητή και τα μαθήματα γίνονται με ραντεβού είτε σε ατομικό επίπεδο, είτε σε μικρό group (έως 6 άτομα).

Τέλος, για τους μικρούς μας φίλους, η Σχολή Χορού Παπάζογλου συνεχίζει να λειτουργεί στις νέες εγκαταστάσεις για ηλικίες 3 – 17 ετών με ρυθμική γυμναστική, ενόργανη γυμναστική, μοντέρνο χορό και το νέο ειδικό πρόγραμμα “Born to Move” για τα παιδιά που βρίσκονται στην ευαίσθητη αναπτυξιακή φάση 3 – 5 ετών. Τα μαθήματα της σχολής ξεκινάνε τη Δευτέρα 11/09.

Το Overall βρίσκεται στο 1ο χλμ Μυτιλήνης – Λουτρών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ωράριο και τις υπηρεσίες του νέου γυμναστηρίου στο www.overall.gr ή στο τηλ. 2251100053.

spot_img

More articles

spot_img