Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Το προσκύνημα, προσκύνημα και οι κλοπές, κλοπές


Μια γυναίκα με τα δυο της παιδιά συνελήφθησαν από την αστυνομία μετά από άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών ασφαλείας καταφέρνοντας να την μπλοκάρουν, ενώ είχε επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής για να αναχωρήσει από τη Λέσβο, καθώς είχε βρεθεί στην περιοχή μας από τις προηγούμενες ημέρες για προσκύνημα στον Ταξιάρχη. Πρόκειται για μία 43χρονη γυναίκα Ρομά και δύο ανήλικους, 16 και 17 ετών αντίστοιχα.

Οι τρεις τους φέρονται να «χτύπησαν» σε κατάστημα – κρεοπωλείο στην Αγιάσο, ΕΝΩ η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου.

Τα τρία άτομα συνελήφθησαν, ενώ μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων προέκυψε ότι οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού, μπήκαν μεσημέρι στο κατάστημα σε ώρες λειτουργίας του και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και μια ακόμη ανήλικη (12χρονη), η οποία ταυτοποιήθηκε.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος και του 42χρονου πατέρα των ανήλικων δραστών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας τους, ενώ για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται και η 43χρονη μητέρα τους.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το σύνολο του αφαιρεθέντος ποσού.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img