Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Το “δάσος” των πινακίδων

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ως Αντιδημάρχους θυμόμαστε τον Μάκη Βενέτα και τον Απόστολο Πατέστο να έχουν προσπαθήσει να βάλουν μία τάξη στο “δάσος” των πινακίδων επί της οδού Καβέτσου, καθώς οι επιχειρήσεις με δικές τους κατασκευές προσπαθούν να δείξουν πού βρίσκονται και αναφερόμαστε όχι σε πινακίδες που υπάρχουν στις προσόψεις σε μαγαζιά ή ιατρεία, αλλά πάνω στο πεζοδρόμιο θέλοντας να επισημάνουν το σημείο. 

Αν και οι παρεμβάσεις Βενέτα και Πατέστου δεν οδήγησαν σε κάποιο αποτέλεσμα καθώς αντέδρασαν τότε στο παρελθόν οι επαγγελματίες, κατά την άποψή μας ο Δήμος έχει λόγο και ρόλο και θα μπορούσε, ενδεχομένως, να κάνει μια πρόταση όπου υπάρχουν τέτοιες πινακίδες να συγκεντρωθούν σε παραδοσιακές καλαίσθητες κατασκευές, όπως βλέπουμε σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας. Δύσκολο το εγχείρημα θα πει κανείς όταν στις μέρες μας μένουν σε εκκρεμότητα άλλα πιο επείγοντα.  

Κατά την άποψή μας η Μυτιλήνη πρέπει να επανεξετάσει την εικόνα της προωθώντας βελτιωτικές παρεμβάσεις εκεί που πρέπει και, σε τελική ανάλυση, τέτοιες παρεμβάσεις δεν είναι ούτε μεγάλου εύρους, ούτε μεγάλου κόστους, το αποτέλεσμα όμως το να συμμαζευτεί ένα δάσος πινακίδων θα είναι σημαντικό!

- Advertisement -

More articles

spot_img