Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Το τελευταίο δελτίο έκρυβε 500.000 ευρώ!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


Αγόραζε το ένα δελτίο μετά το άλλο, μετρώντας περίπου 8-10 δελτία του Σκρατς, τα οποία έξυνε χωρίς να κερδίζει. Μπροστά του είχε μείνει ένα τελευταίο δελτίο του Σκρατς το οποίο δεν το είχε αγοράσει. Κοίταξε τους υπεύθυνους στο Πρακτορείο του ΟΠΑΠ και διερωτήθηκε: «Να το πάρω και αυτό;». «Δεν το παίρνεις;», του απάντησαν και έβγαλε από την τσέπη του πληρώνοντας 5 ευρώ που είναι το αντίτιμο.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ξύνοντας με βιαστικές κινήσεις και περιμένοντας ότι άλλο ένα χαμένο δελτίο θα είχε προστεθεί στα τόσα άλλα που είχαν προηγηθεί, έμεινε εμβρόντητος διαπιστώνοντας ότι αυτό το τελευταίο δελτίο του Σκρατς, που το σκεφτόταν αν έπρεπε να το αγοράσει, τον έκανε από τη μια στιγμή στην άλλη πλούσιο!

Το δελτίο του κερδίζει 500.000 ευρώ και αυτό συνέβη  το απόγευμα της Τρίτης στο Πρακτορείο του ΟΠΑΠ της Μαρίας Κούμπα στην Αεροπόρου Γιανναρέλλη της Μυτιλήνης. Η πράκτορας του ΟΠΑΠ που μίλησε στα Νέα της Λέσβου είπε πως πρόκειται για βιοπαλαιστή, δεν θέλησε όμως να δώσει περαιτέρω στοιχεία που να σκιαγραφούν τον υπερτυχερό, καθώς ο ίδιος έχει ζητήσει να διατηρηθεί η ανωνυμία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πελάτη του συγκεκριμένου πρακτορείου, το οποίο ωστόσο επίσημα δηλώνει ότι δεν είναι πελάτης, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μην κινηθούν υποψίες για το ποιος μπορεί να είναι, παρότι την ώρα που βρέθηκε το τυχερό δελτίο υπήρχαν και άλλοι μέσα στο κατάστημα.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις