Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

ΤΟΠΙΚΟ: Ανακοίνωσε τέσσερις μεταγραφές η Φίλια

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Έπρεπε να μπει ο Σεπτέμβριος για να πραγματοποιήσει τις πρώτες της μεταγραφές η Φίλια, η οποία ήταν από τις λίγες ομάδες που δεν είχε ενισχυθεί μέχρι τώρα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η ομάδα του Κώστα Μυλωνά ανακοίνωσε όχι μία, αλλά συνολικά τέσσερις μεταγραφές, γεμίζοντας το ρόστερ τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα. Η Φίλια ενισχύθηκε στην αμυντική της γραμμή με τους Διαμαντή και Τζίμη Ράμα τους οποίους απέκτησε από Αχιλλέα Πέτρας και Αρίωνα Μήθυμνας αντίστοιχα. 

Επίσης συμφώνησε με τον Βασίλη Ποσνακίδη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Μεσότοπο καθώς και με τον μέσο Ιγνάτη Σερέτη, που αποχώρησε από τον Απόλλωνα Δαφίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φίλια βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές τους οποίους προσπαθεί να αποκτήσει για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το έμψυχο δυναμικό. Όπως έχουμε πει πολλάκις, στόχος της Φίλιας είναι να παρουσιαστεί στο φετινό πρωτάθλημα το ίδιο ανταγωνιστική με πέρυσι, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση. 

 

Δυνατά φιλικά σε Αγιάσο και Παπάδο…

Δύο δυνατές φιλικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το επόμενο διήμερο. Αρχικά σήμερα θα τεθούν αντιμέτωποι στο γήπεδο της Αγιάσου ο Όλυμπος με τον Αετό, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει στις 17:30. Μία μέρα αργότερα, στο γήπεδο του Παπάδου, θα λάβει μέρος το απόγευμα, ένα επίσης δυνατό φιλικό παιχνίδι με μονομάχους την Αναγέννηση Γέρας και τον Διαγόρα. Από αυτά τα δύο φιλικά οι προπονητές των ομάδων αναμένεται να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών τους. 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img