Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

ΤΟΠΙΚΟ: Δυνατές ανανεώσεις στον Αιγέα, ο Τζινιέρης στο τιμόνι του Ορφέα Άντισσας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ο Αιγέας ξεκίνησε το χτίσιμο για την νέα σεζόν με την διοίκησή του να προχωρά σε δύο δυνατές ανανεώσεις. Ο λόγος για τους Λευτέρη Ζαχαρή και Ταξιάρχη Κλούρα, οι οποίοι θα συνεχίσουν να φοράνε την φανέλα της ομάδας του Πλωμαρίου και την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 25χρονος ικανότατος γκολκίπερ, τον περασμένο Ιανουάριο άφησε τον Αιολικό για λογαριασμό του Αιγέα πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της περσινής Α΄ Κατηγορίας. 

Με την σειρά του ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, ανήκει στο δυναμικό του Αιγέα από το προηγούμενο καλοκαίρι, ερχόμενος και αυτός από τον Αιολικό. Από τις ανανεώσεις των Ζαχαρή και Κλούρα, δύο εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών, αντιλαμβάνεται κανείς πως η ομάδα του Πλωμαρίου τη νέα χρονιά θα είναι αρκετά ανταγωνιστική, ανεβάζοντας σημαντικά τον πήχη. Ας σημειωθεί ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και το θέμα του προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί η ομάδα του Πλωμαρίου στο νέο πρωτάθλημα και όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερο άρθρο, το όνομα του ανθρώπου που θα καθίσει στον πάγκο του Αιγέα θα προκαλέσει έκπληξη. 

Ο Σαράντος Τζινιέρης

Πάμε τώρα σε μία ομάδα της Β΄ Κατηγορίας, τον Ορφέα Άντισσας στον οποίο βρήκαν τον αντικαταστάτη του Πάρη Καραϊσκάκη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο εκλεκτός της διοίκησης για να αναλάβει το χρίσμα του προπονητή, είναι ο Σαράντος Τζινιέρης, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στον πάγκο του γειτονικού Παπανικολή, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας της Ερεσού, με την οποία κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Οι άνθρωποι του Ορφέα Άντισσας έκαναν διάνα με την επιλογή του Τζινιέρη ο οποίος γνωρίζει καλά την κατηγορία και μαζί με το κατάλληλο έμψυχο δυναμικό, μπορεί να οδηγήσει την ομάδα της Άντισσας σε μία πολύ καλή πορεία στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. 

Τέλος, να αναφέρουμε πως σε όλες τις ομάδες των δύο κατηγοριών του τοπικού, παρατηρείται αρκετή κινητικότητα, είτε έχει να κάνει με προσλήψεις προπονητών, είτε με ανανεώσεις παικτών στα ρόστερ.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img